Libnet.ro
UNICEF

01:05

Real Madrid: Eden Hazard si Casemiro au fost testati pozitiv cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Real Madrid: Eden Hazard si Casemiro au fost testati pozitiv cu Covid-19

Real Madrid a anuntat doua cazuri de infectare cu noul coronavirus in lot, mijlocasul ofensiv Eden Hazard si mijlocasul defensiv Casemiro. continuă pe Hotnews

VIDEO Real Madrid - Inter 3-2 Fara victorie in Liga, Antonio Conte nu ia in calcul ca va fi demis

Inter a acumulat doar doua puncte dupa primele trei meciuri jucate in Champions League, formatia italiana fiind invinsa, scor 3-2, de Real Madrid. Cu toate ca parcursul echipei din Serie A este mult sub asteptari, Antonio Conte nu ia in calcul ca ar putea fi demis.

Premierul bosniac a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Premierul bosniac Zoran Tegeltija a fost testat pozitiv pentru Covid-19 si a intrat in izolare la domiciliul sau, a transmis sambata guvernul citat de Reuters.

Seful Politiei Sibiu a fost confirmat pozitiv la infectia cu SARS-CoV-2

Seful Politiei municipiului Sibiu, Tiberiu Ivancea, a fost depistat pozitiv, vineri, cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Barbatul a prezentat simptome specifice, starea acestuia fiind stabila, a informat.

Actrita Elvira Deatcu a fost testata pozitiv pentru Covid-19. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate

Elvira Deatcu, actrita care interpreteaza personajul Delia din serialul Vlad a declarat ca a fost testata pozitiv pentru Covid-19 alaturi de membrii familiei. Aceasta a spus ca a decis sa faca.

CORONAVIRUS |Bihor: Sapte persoane au fost testate pozitiv la Curtea de Apel Oradea

Miercuri, Curtea de Apel Oradea, judetul Bihor, a informat ca, in ultimele saptamani, sapte persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit comunicatului Biroului de informare al.

Focar de COVID-19 la sectia de Terapie Intensiva de la Braila. Un medic, cinci asistente si patru infirmiere au fost confirmati pozitiv

Cadrele medicale infectate au fost izolate, iar spatiul unde functioneaza Terapia Intensiva a fost dezinfectat. Contactii cadrelor medicale infectate sunt monitorizati.

Gabriela Szabo a fost testata pozitiv pentru Covid-19. Iata, nu suntem feriti in niciun fel de acest virus care ne-a dat vietile peste cap

Gabriela Szabo a anuntat ca a fost confirmata cu Covid-19. Multipla campioana mondiala si olimpica la atletism spune ca starea ei de sanatate este una buna, in acest moment. imi pare rau sa va.

Gabriela Szabo anunta ca a fost testata pozitiv cu Covid-19

Fosta atleta Gabriela Szabo a anuntat joi pe Facebook ca a fost diagnosticata cu Covid-19 si a dat asigurari ca se simte bine, dar ca se va izola doua saptamini.

Pablo Cortacero, confirmat cu COVID-19. Actionarul majoritar al lui Dinamo a fost testat pozitiv in Spania: Speram sa iasa din spital in cel mai scurt timp

Alex Couto Lago, directorul general al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, aanuntat, miercuri, ca actionarul majoritar Pablo Cortacero a fost confirmat cu COVID-19 la testarea efectuata in Spania. Pablo.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3066 seconds )