Libnet.ro
UNICEF

05:00

Republica Moldova: Rude ale lui Vlad Filat, retinute in dosarul creditelor frauduloase de la BEM

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova: Rude ale lui Vlad Filat, retinute in dosarul creditelor frauduloase de la BEM

Noi persoane au fost retinute in procesul anchetarilor privind creditele frauduloase de la Banca de Economii. Este vorba despre cateva rude ale liderului PLDM, Vlad Filat, transmite portalul deschide. md. continuă pe Adevărul

Rude ale lui Vlad Filat, retinute in dosarul creditelor frauduloase de la BEM

Noi persoane au fost retinute in procesul anchetarilor privind creditele frauduloase de la Banca de Economii. Este vorba despre cateva rude ale liderului PLDM, Vlad Filat, transmite portalul deschide. md.

Poate sau nu Vlad Filat sa revina la sefia Guvernului

Curtea Constitutionala CC) a decis in anul 2013 ca Vlad Filat nu poate deveni prim-ministru, dupa ce presedintele CC a primit materiale suplimentare de la Procuratura Generala care ar dovedi coruptibilitatea fosului sef al Executivului. Aceste materiale nu au fost facute publice nici pana astazi.

Cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Se vorbeste mult despre ei. Oamenii se intreaba de unde provine averea lor si care este, de fapt, reteta prin care produc din ce in ce mai multi bani. Adevarul va prezinta cei mai bogati oameni din Republica Moldova.

Fructul din Republica Moldova care i-a cucerit pe europeni: 68% din exporturi au ajuns in UE

Desi majoritatea exporturilor de fructe si legume din Republica Moldova au fost realizate pe piata din CSI, totusi, producatorii autohtoni de zmeura si-au livrat cea mai mare parte din fructe pe piata Uniunii Europene.

Cele mai bune locuri de camping in Republica Moldova

Cele mai bune locuri de camping in Republica Moldova pot fi considerate in orice colt al tarii. Daca ai cu tine prietenii adevarati, o gustare, un pahar de vin sau o carte.

Republica Moldova: inflatia a ajuns la 8,3% in iunie. S-au scumpit tarifele la transport, medicamentele, unele legume si fructe

Preturile la produsele si marfurile din Republica Moldova s-au majorat, in medie, in luna precedenta cu 0,1% fata de luna mai si cu 8,3% fata de iunie 2014, arata datele statistice.

Basescu, un nou atac la Iohannis: Daca as fi fost presedinte, as fi asteptat grupul din Republica Moldova cu masa pusa si cu muzica populara

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca nu i-a intampinat personal pe tinerii din Republica Moldova care au ajuns ieri la Bucuresti dupa ce au plecat in urma cu o saptamana din Chisinau. O delegatie de la Palatul Cotroceni s-a intalnt cu tinerii pro-unire din Republica Moldova pentru ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Spania.

Peste 1.500 de oameni, la marsul din Capitala pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova

Aproximativ 500 de bucuresteni i-au asteptat duminica in Piata Universitatii pe cei 1. 000 de tineri care au venit din Republica Moldova pentru a participa la marsul pentru unirea Republicii Moldova cu Romania, la sosirea in fata Teatrului National fiind primiti cu paine, sare si flori, potrivit Mediafax.

Moscova ameninta Republica Moldova in privinta unirii cu Romania. Nu este clar cu cine sa vorbesti acolo

Daca Republica Moldova, cu o Curte Constitutionala in care majoritatea judecatorilor sunt cetateni romani, va alege calea de a se uni cu Romania, Transnistria nu va alege aceeasi cale si va deveni un stat absolut independent, a declarat vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, scrie kommersant. ru.

Traian Basescu: Unirea este o necesitate strategica in mod egal si pentru Romania si pentru Republica Moldova

Traian Basescu afirma intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca daca ar mai fi ocupat functia de presedinte al tarii i-ar fi asteptat pe tinerii din Republica Moldova care au venit duminica in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )