Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robotii, cea mai mare amenintare pentru locurile de munca. Vezi ce categorii sunt vizate

Antena3 Antena3,
Robotii, cea mai mare amenintare pentru locurile de munca. Vezi ce categorii sunt vizate

Banca Angliei a avertizat ca robotii ar putea prelua 80 milioane de joburi in America si 15 milioane de joburi in Marea Britanie in urmatorii 10-20 de ani, relateaza zf. ro, care avertizeaza ca sunt 50% sanse. continuă pe Antena3

Bilant partial eMAG de Black Friday 2015: cat de mare este cea mai mare comanda

Black Friday 2015 la eMAG a inceput dimineata, iar pana la ora 16. 00 a fost inregistrata cea mai mare comanda din istoria magazinului: peste 85. 500 de euro.

F64: Cea mai mare tranzactie in primele 12 ore a fost de aproape 20.000 de lei

Cel mai scump produs vandut de retailerul foto-video F64 in primele 12 ore de Black Friday este un obiectiv Nikon 400mm , in valoare de 19. 998 de lei, potrivit datelor oferite Wall-Street de catre oficialii companiei.

Vladimir Socor: Cea mai convenabila pozitie pentru PLDM este trecerea in opozitie

Cea mai convenabila pozitie pentru PLDM si sansa pentru revitalizarea partidului este trecerea in opozitie, dar este putin probabil ca europenii sa accepte. De aceasta parere este Vladimir Socor, . Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Interpol de la postul de televiziune TV 7, transmite IPN.

Romania este din nou Tigrul Europei: in trimestrul III am avut cea mai mare crestere economica dintre tarile UE

Romania, cu o crestere economica de 1,4% in trimestrul al treilea - date ajustate sezonier - fata trimestrul al doilea din 2015, este de departe pe primul loc in topul european, conform estimarilor tip flash publicate de Eurostat, Biroul de Statistica al UE.

Cea mai mare sala de spectacole din Deva a fost inchisa, in asteptarea renovarii

Conducerea Centrului Cultural Dragan Muntean din Deva a luat decizia inchiderii, pe o perioada nedeterminata, a salii de spectacole a institutiei. Unul dintre motivele precizate este vechimea instalatiilor din sala care nu sunt conforme cu cerintele actuale privind siguranta spectatorilor si a artistilor, chiar daca in cele patru decenii de functionare, nu au fost accidente din aceasta cauza.

Cea mai buna reteta pentru papanasi deliciosi facuti in 10 minute. De ce nu e bine sa amesteci branza cu ouale reci

Papanasii se afla pe lista deserturilor preferate de romani si sunt foarte usor de facut. Adevarul va spune astazi o reteta simpla prin care puteti face zece portii delicioase de papanasi.

Se apropie Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din Romania.

Se apropie Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din Romania si daca nu te-ai hotarat inca ce sa iti cumperi, sigur esti in cautare de cadouri pentru sarbatoritii de Sf. Andrei, Sf. Nicolae sau vrei sa fii pregatit pentru Craciun, si aceasta este ocazia perfecta pentru a face economii.

Cea mai buna reteta de post cu peste: ciorba din capatani si cozi. Secretul deliciosului preparat gatit in Baragan

Cea mai buna ciorba de peste o face, evident, o nevasta de pescar din Baragan. Pasionata de arta culinara, Gela Dumitrache, de profesie invatatoare in comuna Unirea, pregateste bunatati ca la carte. Gospodina ne-a dezvaluit secretul delicioasei ciorbe.

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est, conform datelor oficiale ale Comisiei Europene, citate de Daniel Anghel, lider Impozite Indirecte CEE al PwC. Oficiali din cadrul ministerelor de finante si ale economiei din cinci tari din Europa Centrala si de Est Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia) au facut apel la o abordare comuna pentru combaterea fraudei de TVA si cresterea colectarii veniturilor bugetare din TVA, in cadrul unei conferinte organizate de PwC in Budapesta.

StandardPoor`s: Romania are cea mai scazuta rata a celor care inteleg conceptele financiare din Uniunea Europeana

Romania este tara cu cea mai slaba educatie financiara din Europa, arata datele unui studiu publicat de StandardPoor`s . Daca la nivel global,52% la suta dintre adulti sunt alfabetizati financiar, intelegand conceptele financiare, in Romania doar unul din cinci adulti se poate lauda cu intelegerea lor. Vezi in atasament studiul SP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )