Libnet.ro
UNICEF

08:45

Roger Federer a castigat turneul de la Halle, primul sau titlu in 2013

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer a castigat turneul de la Halle, primul sau titlu in 2013

Tenismanul elvetian Roger Federer, nr. 3 mondial, l-a invins duminica pe rusul Mikhail Youzhny locul 29 ATP) in finala turneului pe iarba de la Halle Germania), obtinand astfel primul sau titlu din acest an, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Simona Halep a castigat turneul de la Nurnberg, primul sau titlu WTA din cariera

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 58 in clasamentul mondial, a obtinut sambata primul sau titlu din cariera in circuitul WTA, invingand-o pe jucatoarea germana Andrea Petkovic - cu scorul de 6-3, 6-3 - in finala turneului pe zgura de la Nurnberg Germania).

Elvetianul Roger Federer a castigat primul sau turneu din 2013, la Halle

Elvetianul Roger Federer a trecut de rusul Mihail Iujnii in finala turneului de la Halle, cucerind astfel primul sau turneu ATP din 2013. Partida din finala a fost castigata cu 6-7, 6-3, 6-4, fiind al saselea tu.

Si-a revenit FedEx. Roger Federer, primul titlu dupa un an

A iesit soarele iarasi pe strada lui Roger Federer. Elvetianul, fost lider mondial, s-a impus astazi pe iarba de la Halle Germania), in fata rusului Mikhail Iujnii. A fost primul trofeu castigat de Federer locul 3 ATP), dupa august 2012.

Andy Murray a castigat turneul de la Queen's

Scotianul Andy Murray, nr. 2 mondial, a castigat duminica turneul ATP de la Queen's, invingandu-l in finala pe detinatorul titlului, croatul Marin Cilic, cu scorul de 5-7, 7-5, 6-3, informeaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )