Libnet.ro
UNICEF

09:15

Roland Garros: Germanii Kevin Krawietz si Andreas Mies si-au aparat titlul din proba de dublu

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Germanii Kevin Krawietz si Andreas Mies si-au aparat titlul din proba de dublu

Germanii Kevin Krawietz si Andreas Mies au castigat, sambata, proba de dublu masculin din cadrul turneului de la Roland Garros. Cei doi au castigat astfel al doilea titlu de Grand Slam din cariera, dupa ce s-au impus la Paris si in 2019. continuă pe Hotnews

S-a nascut o stea: Iga Swiatek, campioana la Roland Garros

Iga Swiatek din Polonia a castigat editia din acest an a Roland Garros, devenind cea mai tanara jucatoare dupa Monica Seles si Steffi Graf care reuseste la 19 ani sa ia titlul din Franta. Ceremonia de acordare a trofeului a produs o imagine bizara, trofeul ridicat de un sportiv cu masca. In ciuda insistentelor reporterilor, Swiatek nu a dorit sa isi dea jos masca pentru fotografii.

Sofia Kenin si Iga Swiatek lupta pentru coroana de la Roland Garros

Cele doua jucatoare se vor afla in premiera in ultimul act de la Roland Garros, turneu amanat in acest an din cauza pandemiei de coronavirus.

Novak Djokovic ajunge cu emotii in finala de la Roland Garros

Novak Djokovic s-a calificat vineri seara, cu greu, in finala de la Roland Garros, acolo unde il va intalni pe Rafal Nadal.

Rafael Nadal pentru a 13-a oara in finala de la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in ultimul act de la Roland Garros.

Moment stanjenitor la Roland Garros

In timpul semifinalei feminine Kvitova - Kenin de joi seara de la Roland Garros a avut loc un episod care nu face deloc cinste organizatorilor.

Swiatek, prima poloneza din istorie in finala de la Roland Garros

Jucatoarea care i-a scos Simonei Halep tenisul din cap anul acesta la Roland Garros a ajuns joi seara in finala turneului intr-o maniera fulminanta.

Iga Swiatek, poloneza care a batut-o pe Simona Halep, este campioana la Roland Garros. O performanta cum nu s-a mai vazut din 2007

Iga Swiatek este noua campioana de la Roland Garros. Jucatoarea de 19 ani din Polonia a invins-o in ultimul act pe Sofia Kenin, din SUA, scor 6-4, 6-1. Swiatek este cea care a eliminat-o si pe Simona Halep, in optimile de finala, scor 6-1, 6-2. De altfel, parcursul reusit de ea la aceasta editie este .

S-a decis campioana de la Roland Garros dupa finala dintre Iga Swiatek si Sofia Kenin

Iga Swiatek 19 ani, 54 WTA), jucatoarea ploneza care a eliminat-o pe Simona Halep, este noua campioana de la Roland Garros. Ea a castigat finala feminina a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a.

Simona a fost dezavantajata la Paris Cine rupe tacerea despre esecul lui Halep de la Roland Garros

Simona Halep a suferit o infrangere dura in turul 4 la Roland Garros, un neverosimil 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek. Poloneza, care joaca sambata finala competitiei, a dominat categoric acea partida. A fost una dintre cele mai mari surprize ale acestei editii de la Paris. Dar Simona Halep este aparata de unul dintre cei mai .

Novak Djokovic, acuzat de practici incorecte dupa calificarea in semifinalele de la Roland Garros

Pablo Carreno Busta a parasit Roland Garros-ul in sferturi, acesta fiind invins in patru seturi de Novak Djokovic. Ibericul l-a criticat pe liderul mondial la finalul partidei, la conferinta de presa, Nole fiind acuzat ca are o anumita strategie atunci cand este condus pe tabela.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )