Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a fost gasit mort in fata unui spital din Italia: A fost zdrobit de doua masini care au trecut peste el, pe trotuar

B1 B1,
Un roman a fost gasit mort in fata unui spital din Italia: A fost zdrobit de doua masini care au trecut peste el, pe trotuar

Un barbat de cetatenie romanaa fost gasit mort, sambata dimineata, in fata spitalului Fatebenefratellidin Milano. Roman mort in fata spitalului dupa ce a fost. continuă pe B1

Giurgiu: Politist, gasit mort in masina personala. Barbatul s-ar fi impuscat in cap cu arma din dotare

Un politist in varsta de 29 de aniJudetul Giurgiu a fost gasit mort, joi, in autoturismul personal, la iesire din satul Cascioarele, spre autostrada A1. Alerta a fost data de un barbat care l-a zarit pe.

Ajutorul unui sef de post de politie a fost gasit impuscat in cap

Ajutorul sefului de post de politie din comuna Gaiseni Giurgiu) a fost gasit impuscat in cap.

Alexandru Rafila, anunt bomba despre deschiderea scolilor: Nu putem tine un copil in fata unui ecran luni de zile

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a declarat marti ca inchiderea scolilor, mai ales la clasele primare, nu este normala si nici sanatoasa. Candidatul PSD la alegerile parlamentare sustine ca, atat decizia inchiderii scolii, cat si cea de inchidere a pietelor a fost una gresita, reiesind faptul ca autoritatile au luat masuri fara a fi .

Leul folosit de Dani Mocanu a fost gasit. Unde se afla si in ce stare jalnica e

Leul folosit de Dani Mocanu in cel mai recent clip al sau a fost, in sfarsit, gasit. Autoritatile au dezvaluit unde se afla si in ce stare jalnica este animalul. Unde a fost gasit leul folosit de Dani Mocanu in clip Cel mai recent videoclip al lui Dani Mocanu a starnit o serie de controverse .

Leu ranit care apare in videoclipul lui Dani Mocanu a fost gasit de politisti, in urma perchezitiilor, in judetul Dambovita

Leul ranit, care a starnit reactii aprinse dupa ce a aparut in videoclipul manelistului Dani Mocanu, a fost gasit de politisti, joi,si confiscat. Animalul era detinut in cadrul unei menajerii de pe.

VIDEO in ce stare este leul folosit de Dani Mocanu in videoclip. Detalii despre menajeria in care fost gasit

Leul folosit de manelistul Dani Mocanu in cel mai recent videoclip al sau a fost gasit de catre autoritati intr-o menejerie din judetul Dambovita. Felina pare sa fie ingrijita bine si este domesticita. Ea a fost relocata la ZOO Targoviste pentru investigatii amanuntite.

Descoperire socanta in curtea unui restaurant din Timisoara. Garda a actionat imediat

Garda de mediu a facut o descoperire socanta in curtea unui restaurant din Timisoara. Comisarii au descoperit nu mai putin de 28 de broaste testoase de apa. Acestea erau tinute in captivitate. 28 de broaste testoase, descoperite in curtea unui restaurant din Timisoara. Ce au facut comisarii de la Garda de Mediu Comisarii Garzii de .

Biografia lui Petre Roman. Care sunt cele mai controversate capitole din viata fostului premier

Petre Roman,74 de ani, este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica romaneasca. Acesta s-a remarcat la Revolutie, iar mai apoi a ocupat functii cheie la varful statului roman. in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )