Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romanca Simona Halep s-a retras din turneul de Miami, din cauza unei accidentari la picior

B1 B1,
Romanca Simona Halep s-a retras din turneul de Miami, din cauza unei accidentari la picior

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a retras, vineri, din turneul de la Miami, din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA pe contul sau de Twitter. Simona Halep s-a retras de. continuă pe B1

Simona Halep s-a retras din turneul de la Miami din cauza unei accidentari

Simona Halep cap de serie numarul sase) nu va lua parte la turneul WTA de la Miami, sportiva din Romania fiind nevoita sa se retraga din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept. In turul doi al competitiei, Simona ar fi trebuit sa o intalneasca, vineri, pe Casey Dellacqua, din Australia.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Miami.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 la turneul de la Miami, s-a retras, vineri, din competitie, din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA pe contul sau de Twitter. Simona Halep s-a retras de la Sony Open Tennis cu o accidentare la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA. Halep, locul 5 WTA, trebuia sa o intalneasca, vineri, in turul doi, pe jucatoarea australiana Casey Dellacqua, pe care o invinsese in sferturile de finala .

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Miami. Vezi ce a patit jucatoarea de tenis

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 la turneul de la Miami, s-a retras, vineri, din competitie, din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA pe contul sau de.

Vestile proaste vin din SUA: Simona Halep s-a retras de la turneul de la Miami din cauza unei accidentari. Risca sa piarda locul 5

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 la turneul de la Miami, s-a retras, vineri, din competitie, din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA pe contul sau de Twitter.

Simona Halep, operata inainte de turneul de la Miami: O nimica toata!.

Simona Halep, numarul 5 mondial, a suferit o operatie minora, la un deget, intr-o clinica din Miami, chiar inaintea turneului de tenis Premier Mandatory de la Miami. Imediat, dupa semifinala de la Indian Wells, pe care a pierdut-o in fata polonezei Agnieszka Radwasnka, Halep a fost la un control amanuntit la o clinica din Miami. Doctorii au descoperit ca avea probleme la un deget de la picior, cu o unghie incarnata si au decis sa o opereze. Are o problema la un deget, o unghie incarnata care .

Scenariul fantezist in urma caruia Simona Halep ar putea ajunge pe locul 3 in lume

Turneul de la Miami ar putea sa o propulseze pe Simona Halep pana pe locul trei in clasamentul WTA. Scenariul este insa unul dificil, iar prima si cea mai importanta conditie este aceea ca Simona sa castige turneul american. Apoi, va conta si traseul jucatoarei Agnieszka Radwanska in competitie.

Simona Halep, inclusa in elita tenisului mondial

Dupa ce a intrat in istorie devenind cel mai bine clasata romanca in istoria WTA, Simona Halep face parte acum dintr-un grup elitist al tenisului mondial.

LIVE WTA Miami: Simona Halep - Casey Dellacqua (dupa ora 19:30)

Simona Halep incepe turneul de la Miami vineri, dupa ora 19:30 in a treia partida programata pe terenul numarul unu. Primul meci il joaca direct in turul 2, contra australiencei Casey Dellacqua, pe care a invins-o si la Indian Wells fara probleme.

LIVE WTA Miami: Simona Halep - Casey Dellacqua (17:00)

Simona Halep incepe turneul de la Miami vineri, dupa ora 19:30. Primul meci il joaca direct in turul 2, contra australiencei Casey Dellacqua, pe care a invins-o si la Indian Wells fara probleme.

LIVE WTA Miami: Simona Halep - Casey Dellacqua (azi, dupa ora 17:00)

Simona Halep incepe turneul de la Miami vineri, dupa ora 17:00. Primul meci il joaca direct in turul 2, contra australiencei Casey Dellacqua, pe care a invins-o si la Indian Wells fara probleme.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )