Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vestile proaste vin din SUA: Simona Halep s-a retras de la turneul de la Miami din cauza unei accidentari. Risca sa piarda locul 5

Adevărul Adevărul,
Vestile proaste vin din SUA: Simona Halep s-a retras de la turneul de la Miami din cauza unei accidentari. Risca sa piarda locul 5

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 la turneul de la Miami, s-a retras, vineri, din competitie, din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA pe contul sau de Twitter. continuă pe Adevărul

Simona Halep o va intalni pe Casey Dellacqua in turul doi la Miami.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 5 WTA, o va intalni pe sportiva australiana Casey Dellacqua in turul doi al turneului de la Miami SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 105 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Dellacqua, beneficiara a unui wild card si pozitia 56 in ierarhia mondiala, a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-2, pe Stefanie Voegele Elvetia), locul 52 WTA. Halep a invins-o, saptamana trecuta, pe Casey .

Romanca Simona Halep s-a retras din turneul de Miami, din cauza unei accidentari la picior

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a retras, vineri, din turneul de la Miami, din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA pe contul sau de Twitter. Simona Halep s-a retras de.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Miami.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 la turneul de la Miami, s-a retras, vineri, din competitie, din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA pe contul sau de Twitter. Simona Halep s-a retras de la Sony Open Tennis cu o accidentare la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA. Halep, locul 5 WTA, trebuia sa o intalneasca, vineri, in turul doi, pe jucatoarea australiana Casey Dellacqua, pe care o invinsese in sferturile de finala .

Simona Halep: M-am schimbat pentru a fi mai agresiva, sunt fericita ca pot juca tenis

Simona Halep a impresionat o lume intreaga cu rezultatele din ultima perioada, sportiva din Constanta reusind sa ajunga pe locul cinci in clasamentul WTA. Intr-un interviu pentru ESPN. com, Simona a explicat cum a reusit acest salt valoric. M-am schimbat pentru a fi mai agresiva, sunt fericita ca pot juca tenis, a precizat Halep.

Simona Halep, interventie chirurgicala cu putin timp inaintea turneului de la Miami

Simona Halep locul 5 WTA) a suferit o interventie chirurgicala cu doar cateva zile inainte de startul turneului WTA de la Miami. Informatia a fost confirmata de tatal sportivei, Stere Halep.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Miami. Vezi ce a patit jucatoarea de tenis

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 la turneul de la Miami, s-a retras, vineri, din competitie, din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept, a anuntat WTA pe contul sau de.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Miami din cauza unei accidentari

Simona Halep cap de serie numarul sase) nu va lua parte la turneul WTA de la Miami, sportiva din Romania fiind nevoita sa se retraga din cauza unei accidentari la degetul mare de la piciorul drept. In turul doi al competitiei, Simona ar fi trebuit sa o intalneasca, vineri, pe Casey Dellacqua, din Australia.

Simona Halep - Casey Dellacqua: Avanpremiera pariuri sportive cu Betclic

Meciul Simona Halep - Casey Dellacqua, meciul care se joaca astazi la Miami, poate fi un pariu sigur.

Simona Halep: Acesta este secretul meu

Simona Halep scrie istorie pentru tenisul romanesc dupa ce la doar 22 ani a ajuns pe locul cinci in clasamentul mondial si a cucerit in mai putin de un an calendaristic nu mai putin de sapte turnee in circuitul profesionist.

LIVE WTA Miami: Simona Halep - Casey Dellacqua (dupa ora 19:30)

Simona Halep incepe turneul de la Miami vineri, dupa ora 19:30 in a treia partida programata pe terenul numarul unu. Primul meci il joaca direct in turul 2, contra australiencei Casey Dellacqua, pe care a invins-o si la Indian Wells fara probleme.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )