Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romania are cei mai buni pescari din lume. Cum a reusit un om de afaceri sa bata-i bata pe rusi chiar la ei acasa

Adevărul Adevărul,
Romania are cei mai buni pescari din lume. Cum a reusit un om de afaceri sa bata-i bata pe rusi chiar la ei acasa

Un om de afaceri de 50 de ani, care respira pescuit inca de cand era un pusti, a reusit sa-i bata pe rusi chiar la ei acasa, la Campionatul Mondial de pescuit, la cel mai dificil tip: pescuitul la rapitori din barca, cu naluci artificiale. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai spectaculosi vulcani din lume a erupt. Avertisment de ultima ora de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Indonezia ca, luni seara, vulcanul Agung din insula Bali a erupt, ia.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Sigur nu ai stiut asta

Curmalele au o valoare nutritionala foarte mare si poseda numeroase efecte sanatoase, asa ca multi oameni le considera a fi cel mai sanatos aliment din lume. Aceste fructe sunt de mare ajutor in mai.

Cele mai frumoase tari din lume: de ce trebuie sa le descoperi si tu

Cele mai frumoase tari din lume au fost dezvaluite de publicatia de travel Rough Guides , in urma voturilor turistilor internationali. Iata de ce merita sa le descoperi si tu, mai ales ca cea mai apreciata destinatie se afla in Europa.

Faze tari: Mai multe texte scrise in limbi disparute au fost descoperite in cea mai veche biblioteca din lume; Politistii britanici au arestat o lebada. Infractiunea comisa de inaripata; Acte de bravura pe Crucea Caraiman

Cercetatorii au descoperit o exoplaneta extrem de stranie si intunecata. Un nou studiu a gasit ca cea mai mare parte din lumina care ajunge pe planeta nu este reflectata, facand ca gigantul gazos sa apara. China: Un templu budist de 2. 000 de tone a fost deplasat cu 30 de metri. Cladirea principala a unui templu budist cu o vechime de 135 de ani, aflat in Shanghai, a fost deplasata pe o distanta de 30 de metri pentru a.

Castigatorii Primetime Emmy 2017: cine sunt cei mai buni actori de televiziune, cele mai bune seriale si emisiuni FOTO

Cea de-a 69-a editie a galei Primetime Emmy Awards 2017 a avut loc aseara, 17 septembrie, la Microsoft Theatre din Los Angeles, iar Stephen Colbert a fost gazda evenimentului. Emisiunea umoristica Saturday Night Live NBC), serialele The Handmaids Tale Hulu) si Big Little Lies HBO) au fost marii castigatori ai serii.

Monitorul Oficial al Romaniei in limba maghiara, cea mai costisitoare publicatie din lume

Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I Romania Hivatalos Kozlonye), in traducere, in limba maghiara, este, pe de o parte, publicatia cu cel mai mic tiraj pe editie si anual din Ro.

Cine e si ce face toata ziua cea mai iN VARSTA persoana din lume (VIDEO)

Japoneza Nabi Tajima, avand varsta de 117 ani si 45 de zile, a fost recunoscuta luni cea mai varstnica femeie din lume, dupadecesul vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in.

Cine este, in prezent, cea mai varstnica persoana din lume VIDEO

Japoneza Nabi Tajima, in varsta de 117 ani si 45 de zile, din insula Kikai, a fost recunoscuta luni drept cea mai varstnica femeie din lume, dupa ce vineri, decesul de vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in varsta de 117 ani.

Secretul celor mai buni castraveti murati. Se pastreaza crocanti timp de luni de zile

Secretul celor mai buni castraveti murati. Se pastreaza crocanti timp de luni de zile RETETA CASTRAVETI MURATI. Ingrediente: 4 kg de castraveti 2 radacini.

VIDEO Locuri pe care doar bogatii si le permit. Cat costa una dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume

Apartamentele prezidentiale ale unor hoteluri din New York, Las Vegas, India, Cannes, Hong Kong si Dubai figureaza in topurile celor mai scumpe camere de hotel din lume. Luxurioasele spatii au de la 3 pana la 6 dormitoare, fiecare cu propria baie, piscina, spa, jacuzzi, terase cu privelisti superbe, biblioteci si camere de conferinte. Pretul lor poate ajunge si la 100. 000 de dolari, pentru o noapte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )