Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania a atras 1,5 miliarde de euro prin obligatiuni pe 7 ani plasate pe pietele externe

Hotnews Hotnews,
Romania a atras 1,5 miliarde de euro prin obligatiuni pe 7 ani plasate pe pietele externe

Romania a atras miercuri 1,5 miliarde de euro de pe pietele externe prin lansarea unei emisiunii de obligatiuni denominate in euro cu scadenta la sapte ani, la o dobanda de 3,7 puncte procentuale peste midswap, indicatorul de referinta al pietei, au declarat pentru Mediafax surse bancare. continuă pe Hotnews

Romania va rambursa 13 MILIARDE DE EURO in urmatorii doi ani, catre FMI. Cine spune asta

BNR si Ministerul Finantelor vor avea un varf de plata al datoriei externe in urmatorii doi ani, de 13 miliarde euro, iar, fara o mai buna absorbtie a fondurilor UE sau reforme care sa atraga investitiile.

Ciprul propune o diminuare de 50 miliarde euro

Presedintia Uniunii Europene UE), detinuta in prezent de Cipru, a propus reducerea bugetului comunitar pentru perioada 2014-2020 cu 50 miliarde euro, fata de propunerea initiala a Comisiei Europene CE), de 1,033 miliarde euro.

MDRT: Proiectele de eficienta energetica ar putea avea un buget de 2 miliarde euro

Bugetul pentru proiectele de eficienta energetica in urmatoarea perioada de alocare, 2014-2020, este de 10% din valoarea fondurilor structurale si ar putea ajunge in functie de negocierile cu Comisia Europeana la doua miliarde euro, potrivit MDRT, care gestioneaza Programul Operational Regional.

Grupul Allianz a raportat un profit operational de 2,5 miliarde euro in trimestrul trei din acest an/Grupul se asteapta la un profit operational de peste noua miliarde euro in 2012

Grupul Allianz a obtinut un profit operational de 2,5 miliarde de euro in cel de-al treilea trimestru al anului 2012 datorita performantelor ce au depasit asteptarile pe toate segmentele pe care opereaza, si in special pe segmentul administrarii activelor, a anuntat marti grupul de asigurari, care este prezent si in Romania. La nivelul grupului, profitul net aferent celui de-al treilea trimestru din acest an a crescut la 1,4 miliarde de euro.

Gazprom aloca 5 miliarde de euro in plus pentru investitiile din 2012, printre care si gazoductul South Stream

Gigantul energetic rus Gazprom a anuntat marti ca a revizuit in crestere programul de investitii pentru anul 2012 cu circa 5 miliarde de euro, la 975 miliarde de ruble 24 miliarde euro), pentru a dezvolta proiectele prioritare, printre care si proiectul gazoductului South Stream, informeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )