Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romania e cea mai frumoasa tara din lume. Imagini filmate cu drona in Horezu

Antena3 Antena3,
Romania e cea mai frumoasa tara din lume. Imagini filmate cu drona in Horezu

Zona Horezu, judetul Valcea, este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romaniei. Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, imagini care iti taie rasuflarea. Romania e cea mai. continuă pe Antena3

Romania, cea mai furata tara din lume. Cum arata Ploiestiul acum

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, cum arata Ploiestiul acum. Romania e cea mai furata tara din lume. Vezi AICI editia integrala a emisiunii Sinteza zilei cu Mihai Gadea.

Teledisko, club de noapte pentru doi: cu ce este dotata cea mai mica discoteca din lume VIDEO

Teledisko se numeste cea mai mica discoteca din lume, lansata de compania de telefonie Deutsche Telekom. Ineditul club de noapte a fost amenajat intr-o cabina telefonica din Berlin, capitala Germaniei, si inauntru se pot distra numai doua persoane in acelasi timp.

Victor Ponta, despre perioada USL: Cea mai frumoasa amintire a mea de la Iasi este din 24 Ianuarie 2012. Ce vremuri insorite

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de fostul lider al PNL, Crin Antonescu, prinsi intr-o Hora a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentand ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a sa de la Iasi.

Ponta posteaza o fotografie alaturi de Antonescu, din 24 ianuarie 2012: Cea mai frumoasa amintire de la Iasi

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de fostul lider al PNL Crin Antonescu, prinsi intr-o Hora a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentand ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a sa de la Iasi.

SIF Transilvania, cea mai mica scadere din BET-FI, in ciuda scandalului

Actiunile SIF3 Transilvania au inregistrat cea mai mica pierdere din cadrul indicelui BET-FI de -2,92%, raportata la euro), in intervalul 14-21 ianuarie, in ciuda scandalului iscat, la finalul anului trecut, intre un grup de actionari, coagulat in jurul omului de afaceri Constantin Fratila, si conducerea societatii.

Saracie? Nu la noi! 9 romani au comandat deja cel mai scump SUV din lume

Pana in acest moment, noua clienti din Romania au comandat deja noul Bentley Bentayga, cel mai scump dintre exemplare ajungand la pretul de 310. 000 de euro, cuTVA inclus. in 2016, exclusivistul SUV va fi.

Alphabet, fostul Google, e aproape cea mai valoroasa companie din univers

2015 a fost un an important pentru Google. Si-au schimbat, numele, logo-ul si s-au impartit in vreo alte cateva firme mai mici care sa intre sub umbrela Alphabet. in urma masivei miscari de descentralizare, Google va depasi in curand ca valoare gigantul din Cupertino: Apple. Conform New York Times, Google are acum o valoare de [].

Deziluzia optica: Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa cu bratara?

Elena Udrea vrea sa faca plangere la CEDO fiindca procurorii au purtat-o cu catuse prin fata camerelor tv. Are dreptate, nu trebuiau sa-i puna catuse, ea oricum nu poate fugi, ca e pe tocuri. Eu cred ca nu.

Revolta in cea mai moderna piata din Romania. Modificarea tariferelor i-a scandalizat pe pietari

Zeci de comercianti din fosta Piata Rogerius au organizat o revolta spontana, nemultumiti fiind de tarifele, exagerat de mari spun ei, deinchiriere a spatiilor.

Cum s-a petrecut cea mai odioasa crima din Moldova: macelarita de sot cu peste 20 de lovituri de cutit, dupa ce le-a cerut politistilor, in zadar, sa o apere

O femeie din Barlad a fost ucisa, aparent, cu complicitatea autoritatilor. Liliana Chiribou 49 ani) a fost macelarita, duminica dimineata, cu peste 20 de lovituri de cutit, dupa trei luni in care s-a chinuit, in zadar, sa obtina un ordin de protectie impotriva sotului violent cu care se afla in proces de divort.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )