Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romania, condamnata din nou la CEDO: Statul trebuie sa plateasca daune de 291.000 de euro unor membri sau simpatizanti ai MISA

B1 B1,
Romania, condamnata din nou la CEDO: Statul trebuie sa plateasca daune de 291.000 de euro unor membri sau simpatizanti ai MISA

Romania a fost condamnata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) dupa ce a fost dat in judecata de 26 de membri sau simpatizanti ai Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut MISA) ca. continuă pe B1

Antrenorul Marius Sumudica a aratat din nou semne obscene catre fani. Tehnicianul risca inca o suspendare pentru gesturi jignitoare (FOTO)

Antrenorul Marius Sumudica a fost prins din nou in off-side. La meciul castigat de Astra Giurgiu, cu ASA, scor 4-1, antrenorul le-a aratat gesturi obscene fanilor din spatele bancii de rezerve. Fie.

Udrea, din nou in fata judecatorilor in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a ajuns marti dimineata la Instanta Suprema, intr-un nou termen in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fost trimis in judecata pentru luare de mita, abuz.

Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus sambata, cu 5. 600 de semnaturi, candidatura pentru Primaria Sectorului 4, din partea Partidului Puterii Umaniste, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din Sectorul 4, conform Mediafax.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat.

VIDEO Barcelona - Gijon 6-0/ Din nou pe prima pozitie

Barcelona a pierdut primul loc din Primera Division timp de cateva ore, perioada in care Real Madrid si Atletico cu o partida mai mult disputata) au trecut in fata catalanilor. Dupa victoria cu 6-0 in fata celor de la Gijon, echipa pregatita de Luis Enrique a revenit pe locul intai, cu trei etape inainte de finalul sezonului din Spania.

ISIS a lovit din nou. Un atac al teroristilor s-a soldat cu opt victime

Militanti afiliati gruparii Stat Islamic SI/ISIS) au comis sambata un atac contra unui punct de control din apropierea unei instalatii petroliere din estul Libiei, ucigand un membru al dispozitivului.

Meciul Romania-Spania din Cupa Davis se va juca in Sala Sporturilor din Cluj-Napoca

Federatia Romana de Tenis a anuntat, ca meciul de Cupa Davis dintre Romania si Spania va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, desi initial fost luata in calcul inclusiv disputarea meciului pe stadionul Cluj Arena.

E.ON Romania: Gazele din productia interna vor fi la iarna cu 10% mai scumpe decat cele din import

Directorul general al E. ON Romania Frank Hajdinjak a declarat ca pretul gazelor de import va fi la iarna cu 10% mai mic decat cel din productia interna a Romaniei, potrivit adevarul. ro. ON nu.

Romania - Spania din Cupa Davis se va juca la Cluj. Vine Rafa?

Federatia Romana de Tenis a anuntat marti detalii despre meciul de Cupa Davis dintre Romania si Spania.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )