Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania - Grecia / Fernando Santos: Vom apara cu dintii avantajul

Adevărul Adevărul,
Romania - Grecia / Fernando Santos: Vom apara cu dintii avantajul

Antrenorul portughez al Greciei mizeaza pe o aparare de fier, spera intr-un gol al echipei sale pentru a linisti apele si nu se gandeste la lovituri de departajare. Meciul Romania - Grecia e vineri, ora 21. 00, Antena 1. continuă pe Adevărul

Fernando Santos, selectioner Grecia: Nu ne vom apara, vrem sa controlam meciul

Fernando Santos, selectionerul Greciei, a sustinut, luni, o conferinta de presa la Arena Nationala. Avem un avantaj, dar orice se poate intampla. Nu am venit la Bucuresti ca sa ne aparam, vrem sa controlam meciul, a precizat tehnicianul lusitan. Meciul Romania - Grecia baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) se va disputa marti, de la ora 21:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

Fernando Santos: Trebuie sa aparam rezultatul si sa marcam

Fernando Santos, selectionerul portughez al Greciei, a venit cu temele facute pentru returul cu Romania de la Bucuresti si a spus, luni seara, intr-o conferinta de presa, care sunt obiectivele echipei sale.

LIVE Conferinta de presa Fernando Santos

Selectionerul Greciei, Fernando Santos, va sustine o conferinta de presa, luni dupa-amiaza de la ora 17:15, in care va prefata intalnirea cu Romania de marti seara.

Azi LIVE Conferinta de presa Fernando Santos (17:15)

Selectionerul Greciei, Fernando Santos, va sustine o conferinta de presa, luni dupa-amiaza de la ora 17:15, in care va prefata intalnirea cu Romania de marti seara.

Cinci luni de inchisoare, cu suspendare, pentru opt suporteri romani. Au incercat sa introduca fumigene pe stadion la meciul Romania-Grecia

Opt suporteri romani au fost retinuti de autoritatile elene, pentru incidentele survenite cu ocazia meciului Romania-Grecia. Acestia au fost condamnati la cinci luni de inchisoare, cu suspendare, dupa ce au.

Ecran-gigant in Piata Unirii din Cluj pentru vizionarea meciului retur Romania-Grecia

Primaria Cluj-Napoca anunta ca marti, 19 noiembrie, suporterii echipei nationale vor putea vedea meciul retur Romania-Grecia pe un ecran gigant care va fi pus in Piata Unirii din centrul orasului.

RESTRICTII de circulatie, in Bucuresti, pentru meciul Romania-Grecia.

Autoritatile din Capitala se pregatesc pentru meciul de marti seara dintre selectionatele Romaniei si Grecie, care se va disputa pe Stadionul National Arena. Cititi si: Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15:00, gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor pe: str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care .

Romania - Grecia. Kostas Mitroglou: Visam Cupa Mondiala, vom da totul pe teren, la Bucuresti

Romania va disputa marti partida retur impotriva Greciei, din meciul de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Confruntarea va avea loc pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00, fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Antena 1 si Antena 3 transmit marti, de la ora 20:00, editia extraordinara a Sintezei zilei cu ocazia meciului Romania - Grecia. Mircea Badea va fi, pentru o seara, reporter sportiv

Pregatiri extraordinare ale Antenelor pentru maine seara, cand soarta Nationalei se decide si vom sti daca Romania se califica la Mondialul din Brazilia. Antena 1 si Antena 3 pregatesc o editie extraordinara a emisiunii.

Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani.

Opt suporteri au fost arestati la Atena pentru posesie de materiale explozive, pe care au vrut sa le introduca pe stadion. Suporterii romani care au participat, la Atena, la confruntarea nationalei noastre cu Grecia i-au sustinut pe jucatorii Romaniei pana in ultimul minut de joc, in ciuda celor trei goluri incasate si chiar daca unii dintre membrii galeriei si-au aratat dezamagirea fata de prestatia fotbalistilor. Grecii, in schimb, au venit pe stadion relaxati si au asistat la meci cuminti .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )