Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ecran-gigant in Piata Unirii din Cluj pentru vizionarea meciului retur Romania-Grecia

Adevărul Adevărul,
Ecran-gigant in Piata Unirii din Cluj pentru vizionarea meciului retur Romania-Grecia

Primaria Cluj-Napoca anunta ca marti, 19 noiembrie, suporterii echipei nationale vor putea vedea meciul retur Romania-Grecia pe un ecran gigant care va fi pus in Piata Unirii din centrul orasului. continuă pe Adevărul

Laser unic in Romania pentru spitalul TBC din Cluj.

Un aparat laser cu scop medical, unic in Romania, a intrat in dotarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj. Intrarea in folosinta a acestui aparat a prilejuit si o operatie chirurgicala in premiera in Romania, realizata de echipa de medici condusa de seful sectiei de chirurgie toracica, Dan Nicolau. Este vorba de inlaturarea laparoscopica a metastazelor pulmonare multiple. Utilizarea acestui aparat reduce in mod semnificativ perioada pe care trebuie sa o petreaca in spital, .

Un elev din Cluj sustine ca a fost ABUZAT SEXUAL la scoala

Un elev de clasa a sasea din Cluj sustine ca a fost abuzat sexual de colegii lui chiar la scoala. Parintii reclama faptul ca mai multi baieti le-au batjocorit copilul. Inspectorul scolar spune, insa, ca.

Presedintele decoreaza armata din Podgorica, pentru ajutorul dat la accidentul din iunie

Presedintele Traian Basescu a conferit, vineri, Ordinul National Pentru Merit - in grad de Ofiter, cu insemn pentru militari, de pace Armatei Muntenegrene din Podgorica, pentru ajutorul acordat victimelor accidentului din Canionul Moraca, scrie Mediafax.

UPDATE. Protestatarii au ajuns in Piata Unirii si au blocat circulatia la intersectia cu Bulevardul I.C. Bratianu

UPDATE- Protestatarii care au plecat, duminica seara, in mars de la Universitate spre Palatul Parlamentului au ajuns la Unirii si s-au asezat pe carosabil, blocand circulatia la intersectia cu Bulevardul I.

Mihai Sturzu: Piata muzicala din Romania traieste foarte bine si fara Eurovision

Deputatul Mihai Sturzu, membru al trupei HI-Q, a afirmat in editia de luni a emisiunii Se intampla in Romania ca piata muzicala de la noi din tara traieste foarte bine si fara Eurovision. Mihai Sturzu.

ONU a strans 72 de milioane de dolari din donatii pentru Filipine

Oraganizatia Natiunilor Unite ONU) a primit 72 de milioane de dolari din cele 301 milioane pe care le-a solicitat pentru ajutorul statului Filipine, afectat in urma taifunului Haiyan, potrivit AFP.

Companiile de stat din China vor ceda guvernului 30% din profit pentru sistemul asigurarilor sociale

China a prezentat vineri reforme destinate limitarii influentei statului in economie, cum ar fi obligarea companiilor publice sa cedeze 30% din profit pentru finantarea asigurarilor sociale, masura care le va reduce excesul de lichiditati si care va favoriza concurenta companiilor private.

Presedintele Traian Basescu a decorat armata din Podgorica pentru ajutorul acordat victimelor accidentului din 23 iunie

Arrmata muntenegreana din Podgorica a primit, vineri, Ordinul National Pentru Merit - in grad de ofiter, cu insemn pentru militari, pentru ajutorul acordat victimelor accidentului de autocar din 23 iunie.

Companiile de stat din China vor ceda Guvernului 30% din PROFIT pentru sistemul asigurarilor sociale

China a prezentat vineri reforme destinate limitarii influentei statului in economie, cum ar fi obligarea companiilor publice sa cedeze 30% din profit pentru finantarea asigurarilor sociale, masura care le va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )