Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusii nu isi mai permit calatoriile in strainatate din cauza deprecierii monedei nationale

B1 B1,
Rusii nu isi mai permit calatoriile in strainatate din cauza deprecierii monedei nationale

Companiile aeriene pierd clienti in Rusia din cauza deprecierii monedei nationale. Rusii nu isi mai permit sa calatoreasca in strainatate, iar acest lucru se vede in cifrele companiilor aeriene. Numarul. continuă pe B1

Oras ramas fara apa potabila, din cauza caniculei

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza caniculei. 18 mii de oameni, mai exact, se afla in aceasta situatie din cauza nivelului mic al Dunarii si pentru ca pompele nu mai pot trage apa.

Incendiu in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, cel mai probabil din cauza unei tigari aprinse aruncate: Pompierii cara apa in rucsacuri

Un incendiu a izbucnit in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, judetul Harghita, din cauza unei tigari aprinse aruncate, cel mai probabil, de un turist, iar interventia este dificila din cauza zonei greu.

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza secetei

18 000 de locuitori ai orasului Calafat nu mai au apa potabila din cauza nivelului scazut al Dunarii. Debitul insuficient a dus la oprirea pompelor de la statia de captare din localitate. Personalul companiei de apa Oltenia lucreaza la gasirea unei solutii pentru reluarea furnizarii apei potabile.

Bacau: Locuitorii vor ramane fara apa calda timp de patru zile, din cauza unor lucrari

Incepand de luni, locuitorii din municipiul Bacau au ramas fara apa calda din cauza unor lucrari care au loc la reteaua de distributie. Lucrarile de reparatii si intretinere pe care le vom face pe.

Vesti bune pentru fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de.

Traficul pe DN 1 Ploiesti-Brasov este ingreunat din cauza unei ploi torentiale

Traficul pe DN 1, Ploiesti-Brasov, ingreunat intre Azuga si soseaua de centura a statiunii Sinaia din cauza unei ploi torentiale. Circulatia este ingreunata pe ambele sensuri, iar in zona garii Sinaia s-a.

Coreea de Nord ameninta ca va transforma Coreea de Sud intr-o mare de foc din cauza razboiului de propaganda

Coreea de Nord a amenintat ca va raspunde prin forta si va transforma Coreea de Sud intr-o mare de foc, dupa ce materiale de propaganda au fost transportate vineri cu ajutorul unor baloane peste granita tensionata dintre cele doua tari, relateaza Mediafax, citand DPA. cFortele marionete nu ar trebui sa uite nicio clipa ca intreaga Coree de Sud s-ar putea transforma intr-o mare de foc din cauza operatiunilor nesabuite de distribuire a manifestelor, a afirmat armata nord-coreeana.

Cel mai mare producator auto din lume cheama in service peste 400.000 de masini

Volkswagen a chemat in service 420. 000 de automobile din Statele Unite, pentru o problema la sistemul de declansare a airbagurilor. Cel mai mare producator auto din lume a anuntat ca a chemat modele Golf, Pass.

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati: Starurile sunt cei patru lei confiscati de la Nutu Camataru

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati dupa patru ani de modernizari si o serioasa investitie financiara. Parcul se intinde pe 15 hectare, iar vedetele sunt cei patru lei.

Japonia: Mai multe plaje au fost inchise din cauza rechinilor

Mai multe plaje din Japonia au fost inchise vineri de autoritati, dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective, anunta AFP. Astfel, in Ibaraki, la 100 de kilometri nord de Tokyo, a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )