Libnet.ro
UNICEF

21:00

Salariul mediu net a crescut cu un leu in luna februarie

Adevărul Adevărul,
Salariul mediu net a crescut cu un leu in luna februarie

Salariul mediu nominal brut a fost in februarie de 2. 247 lei, in scadere cu 0,1% fata de ianuarie, iar cel net s-a plasat la 1. 629 lei, in crestere cu un leu, cele mai mari castiguri fiind consemnate in fabricarea produselor din tutun, iar cele mai mici in hoteluri si restaurante, potrivit INS. continuă pe Adevărul

Salariul mediu net a crescut cu un leu

Salariul mediu nominal brut a fost in februarie de 2. 247 lei, in scadere cu 0,1% fata de ianuarie, iar cel net s-a plasat la 1. 629 lei, in crestere cu un leu, cele mai mari castiguri fiind consemnate in fabricarea produselor din tutun, iar cele mai.

Salariul mediu net a urcat in februarie cu un leu, pana la 1626 lei. Cele mai mari salarii au fost in industria tutunului. La capatul opus- industria hoteliera

In luna februarie 2014, salariul mediu net din Romania a fost de 1. 626 lei, mai mare cu un leu fata de ianuarie, arata datele comunicate luni dimineata de Statistica. Cel mai bine se castiga in industria tutunului 4648 lei), iar cele mai mici salarii se plateau in domeniul hotelier 957 lei). E drept, diferente sunt si pe zone geografice, Capitala fiind zona cu cele mai mari salarii. De asemenea, in cursul anului se inregistreaza fluctuatii ale salariilor determinate de acordarea premiilor anuale si a primelor de sarbatori decembrie, martie/aprilie). Acestea influenteaza cresterile sau scaderile in functie de perioada in care sunt acordate, conducand, in cele din urma, la estomparea fluctuatiilor castigului salarial lunar la nivelul intregului an.

INS: Salariul mediu net a crescut in luna februarie cu 1 leu fata de luna ianuarie

Salariul mediu nominal brut a scazut in luna februarie cu 0,1%, ajungand la 2. 247 lei, in timp ce salariul net a crescut cu un leu fata de luna precedenta. Cele mai mari castiguri au fost consemnate in.

INS: Salariul mediu net a crescut in luna februarie cu 1 leu fata de luna februarie

Salariul mediu nominali brut a scazut in luna februarie cu 0,1%, ajungand la 2. 247 lei, in timp ce salariul net a crescut cu un leu fata de luna precedenta. Cele mai mari castiguri au fost consemnate in fabrica.

Salariul mediu nominali brut a scazut in luna februarie cu 0,1%

Salariul mediu nominali brut a scazut in luna februarie cu 0,1%, ajungand la 2. 247 lei, in timp ce salariul net a crescut cu un leu fata de luna precedenta.

Un leu! Cu atat a crescut venitul salarial in Romania in luna februarie fata de ianuarie

Un leu! Cu atat a crescut venitul salarial in Romania in luna februarie fata de ianuarie. Potrivit Institutului National de Statistica, salariul mediu in a doua luna a anului a depasit 1. 620 de lei.

Comenzile noi in industrie au crescut cu 20%

In luna februarie 2014, comenzile noi in industrie, per total, piata interna si piata externa, au crescut, in termeni nominali, fata de luna corespunzatoare a anului trecut, cu 20,4%, informeaza un comunicat al Institului National de Statistica INS).

Un barbat cu afectiuni psihice, disparut in luna februarie, gasit mort in raul Mures

Un barbat cu afectiuni psihice disparut in luna februarie de la locuinta unui nepot, a fost gasit mort, duminica seara, in raul Mures, langa podul din localitatea mureseana Santioana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )