Libnet.ro
UNICEF

01:05

O saptamana pana cand cel mai vizionat show din toate timpurile va ajunge la Bucuresti!

România Liberă România Liberă,
O saptamana pana cand cel mai vizionat show din toate timpurile va ajunge la Bucuresti!

Peste numai o saptamana, bucurestenii vor putea urmari spectacolul Lord Of The Dance - cel mai vizionat show din toate timpurile. Spectacolul va avea loc marti 6 Octombrie 2015) la Sala Palatului din Bucuresti, incepand de la ora 20. continuă pe România Liberă

Incendiu la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, flacarile cuprinzand o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fara a exista persoane ranite, informeaza Mediafax.

INCENDIU la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui. Flacarile au cuprins o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Nu s-au inregistrat victime.

Numele unui fost ministru roman, pe cel mai scump magazin din lume

Opulenta fara margini la politicienii si afaceristii romani. Numele fostului ministru al energiei Dan Ioan Popescu este gravat pe vitrina celui mai scump magazin din lume.

Este acesta cel mai bun executant din lume la loviturile cu mingea ovala (video GoPro)

Pentru ca tot este Campionatul Mondial de Rugby, va invitam sa vizionati imaginile video de mai jos. Un american pare sa aiba o tehnica incredibila la executiile cu piciorul intr-o minge ovala. Precizia si talentul sau sunt remarcabile. Poreclit Drujba, Lennoneste om de serviciu, dar in timpul liber straluceste la loviturile de fotbal american si ar putea fi chiar un executant excelent la rugby, un sport la care de mult ori in aceste zile am vazut ratari.

FOTO. Cum arata cel mai TERIFIANT pod din lume, construit din sticla, la 600 de metri inaltime

Iadul persoanelor care sufera de acrofobie se afla in geoparcul Shiniuzhai din provincia chineza Hunan, unde a fost inaugurat un pod facut din sticla, care leaga doua varfuri ale Muntelui Stone Buddha, la 600 de metri inaltime.

Cutremur duminica seara, in Vrancea. E cel mai puternic seism din ultimele zile

CaN Romania: Bucurestiul, cel mai mare sat din Romania

Johannes Hahn: Viitorul val de refugiati ar putea veni din Liban, cel mai fragil stat din regiune

Comisarul european pentru extindere, Johannes Hahn, estimeaza ca urmatorul val de imigranti va veni din Liban, un stat fragil unde situatia este dramatica. Evolutiile din Liban ma ingrijoreaza. Situatia.

Alexandru Visinescu, cel mai dur tortionar din statele comuniste

Pretul cuprului a scazut cu 13% in trimestrul actual

Pretul futures al cuprului a scazut ieri, pe pietele externe, apropiindu-se de nivelul minim al lunii, dupa ce companiile industriale din China au raportat cel mai mare declin al profiturilor lor din octombrie 2011 pana in prezent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )