Libnet.ro
UNICEF

09:45

Satui sa tot astepte. Transportatorii rutieri de marfuri vor opri luni activitatea, pe termen nedefinit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Satui sa tot astepte. Transportatorii rutieri de marfuri vor opri luni activitatea, pe termen nedefinit

Transportatorii rutieri de marfuri vor opri luni activitatea, sustinand ca au epuizat toate caile diplomatice in relatia cu autoritatile, care nu isi respecta angajamentele, si ca cea mai recenta lovitura din partea Guvernului. continuă pe Wall-Street Ro

Transportatorii rutieri de marfuri vor opri luni activitatea, pe termen nedefinit.

Transportatorii rutieri de marfuri vor opri, luni, activitatea si declara ca au epuizat toate caile diplomatice in relatia cu autoritatile, care nu isi respecta angajamentele, si ca sunt loviti cresterea accizelor la carburanti. Satui sa tot astepte respectarea angajamentelor Ministerului Transporturilor in ceea ce priveste imbunatatirea contextului legislativ in care isi desfasoara activitatea, transportatorii din toata tara sunt decisi ca incepand din data de 9 decembrie sa inceteze .

CNR: Transportatorii de marfuri au hotarat sa opreasca activitatea la nivel national

Transportatorii din toata tara sunt decisi ca incepand din data de 9 decembrie sa inceteze activitatea specifica, satui sa tot astepte respectarea angajamentelor Ministerului de Transport in ceea ce priveste imbunatatirea contextului legislativ in care isi desfasoara activitatea, sustine Confederatia Nationala Rutiera CNR).

Transportatorii de marfuri opresc activitatea din 9 decembrie, nemultumiti de acciza pe carburanti

Transportatorii de marfuri au decis sa opreasca activitatea la nivel national incepand cu data de 9 decembrie! Astfel, magazinele nu vor fi aprovizionate pe perioada sarbatorilor de iarna. Iar motivul.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )