Libnet.ro
UNICEF

11:30

E scandal in PNL. Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
E scandal in PNL. Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban

E scandal in PNL. Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban dupa ce presedintele liberalilor a decis sa mearga singur la Cotroceni. Noul europarlamentar se simte nedreptatit. Joi, Orban a semnat acordul. continuă pe Antena3

Surse: Rares Bogdan, izolat de conducerea PNL. Ce sta in spatele deciziei

Europarlamentarul Rares Bogdan a intrat in dizgratia presedintelui PNL, Ludovic Orban, sustin surse liberale pentru Adevarul. Decizia a fost luata dupa ce in ultimele saptamani capul de lista al PNL a venit cu mai multe pretentii pentru a prelua sefia organizatiei Bucuresti, precum si a declaratiilor sale referitoare la curatenia interna a formatiunii.

Radu Banciu: Rares Bogdan voia sa-i ia partidul lui Ludovc Orban, pur si simplu. Este o batalie interna intre cei doi (VIDEO)

In interiorul Partidului National Liberal PNL) s-a iscat o lupta pentru putere intre Ludovic Orban si Rares Bogdan, acesta din urma incercat sa preia controlul partidului, a precizat Radu Banciu, in cadrul.

Rares Bogdan, dupa ce Marko Bela l-a facut ultranationalist si antimaghiar: Sunt un roman patriot si un european convins. Articolul 1 din Constitutie NU se negociaza!

Adevarul doare, chiar si cel istoric - asa a reactionat Rares Bogdan, dupa ce fostul lider UDMR Marko Bela l-a acuzat ca si-a dobandit popularitatea prin iesiri ultranationaliste si net antimaghiare. Bogdan,.

Rares Bogdan: Daca Viorica Dancila intelegea ceva din vot, ar fi facut minim o reparatie fata de oamenii care au stat la cozi. Dansa l-a sustinut in continuare pe Teodor Melescanu, care a devenit de-a dreptul impertinent (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat miercuri ca daca premierul Viorica Dancila ar fi inteles ceva din votul din 26 mai, i-ar fi demis pe ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si pe cel al.

LUDOVIC ORBAN, PNL: Sansele motiunii de cenzura, mai mari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca sansele motiunii de cenzura sunt mai mari decat la celelalte motiuni de dupa decembrie 2016, sustinand ca, pana in acest moment, se poate baza pe 214-215 voturi, nu foarte departe de cele 233 necesare pentru a trece motiunea, iar negocierile individuale vor continua pana in ultima zi.

LUDOVIC ORBAN: Democratia a invins in Republica Moldova

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca democratia a invins in Republica Moldova, precizand ca demisia Guvernului Filip, desi a venit cu intarziere, reprezinta un gest de normalitate deoarece isi pierduse orice urma de legitimitate si cramponarea de putere nu ar fi facut altceva decat sa arunce Republica Molova in haos si conflict.

Ludovic Orban despre atragerea ALDE la motiune: Stiti ce poveste au bagat? Nu venim acuma cu voi, venim in toamna (VIDEO)

Au avut loc discutii cu unii parlamentari ai ALDE care sunt jenati de asocierea cu PSD, darcare au spus ca vor sustine PNL de abia in toamna, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, in cadrul editiei.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru e sa depunem motiunea cat mai repede

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului ar putea fi depusa maine la Parlament, conform Agerpres.

Ludovic Orban anunta depunerea MOTIUNII DE CENZURA impotriva executivului: Sa punem punct acestei guvernari nocive (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca motiunea de cenzura impotriva guvernului este aproape gata si, cel mai probabil, va fi depusa in cursul zilei de miercuri. Orban a anuntat ca a purtat discutii.

Ludovic Orban: Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )