Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scenariul dupa care se vor desfasura cele mai mari exercitii militare ruse, la frontiera cu NATO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Scenariul dupa care se vor desfasura cele mai mari exercitii militare ruse, la frontiera cu NATO VIDEO

La 29 august, Statul Major al Belarusului a dezvaluit o harta geografica foarte ciudata. Langa Polonia la vest), Rusia la est) si Ucraina la sud), mai existau trei nume de trei state care nu exista: Vesbaria, Lubenia si Veisnoria. Acestea au fost inventate pentru exercitiul militar desfasurat in comun de armata rusa si cea belorusa, in cadrul manevrelor, numite sugestiv Zapad Vest) 2017 ce vor avea loc intre 14 si 20 septembrie. continuă pe Adevărul

VIDEO Scenariul dupa care se vor desfasura cele mai mari exercitii militare ruse, la frontiera cu NATO

La 29 august, Statul Major al Belarusului a dezvaluit o harta geografica foarte ciudata. Langa Polonia la vest), Rusia la est) si Ucraina la sud), mai existau trei nume de trei state care nu exista: Vesbaria, Lubenia si Veisnoria.

Business report: Unul dintre cele mai mari combinate metalurgice dispare din Romania. Din cauza utilitatilor scumpe, va fi mutat in Turcia; Scenarii de cosmar pentru pensiile private. Cat va incasa un roman la pensie daca va scadea contributia la Pilonul

O noua lovitura pentru banci. Ar putea fi afectati datornicii. Guvernul loveste bancile pe. Ce se va intampla cu economia dupa cresterea peste asteptari din prima jumatate a anului. PIB-ul a crescut peste.

Cele mai mari 1.000 de companii generau o pondere de 50% din veniturile tuturor companiilor

Numarul insolventelor din prima jumatate a anului curent este la minimul ultimilor zece ani, potrivit unui studiu Coface, insa pierderile generate creditorilor se afla la cel mai ridicat nivel din perioada analizata.

Sculptorul de metale care a realizat una dintre cele mai mari icoane din spatiul ortodox romanesc

Ovidiu Teodorescu, din orasul dambovitean Moreni, si-a inceput cariera in mataloplastie la 27 de ani, atunci cand, din intamplare, a vazut o lucrare realizata in aceasta tehnica in locuinta unui mester in ceramica. Acum are 71 de ani si spune ca pasiunea vietii lui este sculptura in metal.

Dispare unul dintre cele mai mari combinatedin Romania: Activitatea se muta in Turcia!

Combinatul siderurgic din Otelu Rosu, judetul Caras-Severin, ar urma sa fie vandut de catre firma Mechel unei companii turcesti, cu 19 milioane de euro, iar intreaga activitate a otelariei va fi.

Top 20 producatori de medicamente care au vandut cele mai multe produse in al doilea trimestru din 2017

Cegedim estimeaza ca in perioada iulie 2016 - iunie 2017, volumul medicamentelor eliberate catre pacienti in Romania a fost de 561 milioane cutii, in crestere cu 5,4% fata de iulie 2015 iunie 2016. De asemenea, a fost inregistrata si o crestere.

Cele mai bune glume pornind de la scandalul micilor din Kaufland Odorheiu Secuiesc

Scandalul in care un blogger sustine ca nu a fost servit de o angajata Kaufland din Odorheiu Secuiesc pe motiv ca nu vorbea limba maghiara a aprins nu doar tensiunile etnice, ci si imaginatia internautilor, care au facut haz de necaz si au lansat cele mai bune glume pe subiecte. Va prezentam cateva dintre ele.

Cele mai apreciate scene de sex din Game of Thrones

Serialul Game of Thrones nu este doar despre lupta pentru putere, confruntarea cu mortii sau despre dragoni, ci si despre scene de sex incadrate in timpurile de odinioara. Iata-le pe cele mai apreciate! .

Domeniile cu cele mai multe firme in proceduri de insolventa

O analiza prezentata miercuri de compania de asigurare de credite Coface Romania indica principalele domenii in care s-au produs cele mai multe insolvente ale firmelor romanesti, in priele 6 luni ale anului 2017.

Cum sa ne curatam corect ochelarii? Iata cele mai tari trucuri

Purtatorii de ochelari stiu ca acestia se pot murdari si chiar distorsiona vederea din aceasta cauza. Iar uneori stergerea lor pur si simplu nu rezolva problema. Iata cele mai tari trucuri de curatare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )