Libnet.ro
UNICEF

11:00

Scuze in lant dupa concertul lui Robbie Williams la Bucuresti: ce spun reprezentantii Coca-Cola

Adevărul Adevărul,
Scuze in lant dupa concertul lui Robbie Williams la Bucuresti: ce spun reprezentantii Coca-Cola

Reprezentantii companiei Coca-Cola Romania, unul dintre furnizorii concertului pe care Robbie Williams l-a sustinut la Bucuresti, vineri, 17 iulie, prezinta scuze pentru dificultatile intampinate de spectatorii care au fostnevoiti sa petreaca foarte mult timp la cozi,pe vremecaniculara, explicand motivele care au generat aceasta situatie neplacuta. continuă pe Adevărul

Cu ce te poti intoarce acasa, dupa concertul lui Robbie Williams. Programul si traseul autobuzelor

Mai sunt doar cateva ore pana cand peste 60. 000 de oameni se vor aduna in Piata Constitutiei, la concertul lui Robbie Williams. Artistul englez va urca pe scena dupa ora 20:00. Robbie Williams este asteptat cu.

Dupa Ursus, si Coca Cola isi cere scuze pentru problemele de la concertul lui Robbie Williams: Ne pare rau pentru dificultatile intampinate de participantii la eveniment

Dupa Ursus, si Coca Cola isi cere scuze pentru problemele de la concertul lui Robbie Williams: Dupa ce compania Ursus si-a cerut scuze pentru proasta organizare de la concertul lui Robbie Williams din Bucuresti,.

Concertul lui Robbie Williams la Bucuresti VIDEO

Concertul lui Robbie Williams la Bucuresti a incantat peste 60. 000 de spectatori. Daca pana in momentul show-ului artistul a fost scump la vedere, ignorandu-si fanii aflati in fata hotelului, dupa ce a realizat ce public il astepta in fata Palatului Parlamentului, el a marturisit ca ii pare rau ca nu a ajuns pana acum in Romania, nestiind ca e atat de iubit aici.

Ce afaceri au companiile care organizeaza concertul lui Robbie Williams la Bucuresti

East European Production si DD Event Entertainment, cele doua companii care organizeaza impreuna cu Marcel Avram, concertul lui Robbie Williams, au impreuna afaceri de 2,37 milioane de lei 0,53 mil. euro) si profit net de 200. 000 de lei 45.

Spectatorii la concertul lui Robbie Williams vor primi drept scuze...

Foarte multi spectatori de la concertul lui Robbie Williams s-au plans de faptul ca, la 40 de grade Celsius, au fost nevoiti sa stea ore intregi la coada pentru a putea cumpara ceva de baut. Unul dintre sponsori.

Dupa seceta de la concertul lui Robbie Williams, scuzele curg rauri-rauri

O noua companie care a sponsorizat concertul lui Robbie Williams la Bucuresti a prezentat astazi scuzepentru dificultatile intampinate de spectatorii care au fost nevoiti sa petreaca foarte mult timp la.

Concertul lui Robbie Williams. Ce este bine sa stii daca mergi la show! VIDEO

Concertul lui Robbie Williams are loc in aceasta seara in Piata Constitutiei din Bucuresti. Iata ce este bine sa stii daca ai bilet si mergi la show.

Cum se pregateste Delia pentru concertul lui Robbie Williams

Delia isi indelipneste astazi un vis! Canta in deschiderea concertului pe care Robbie Williams il va sustine la Bucuresti! Iata cum se pregateste indragita artista pentru marele eveniment! .

O lectie de televiziune la concertul lui Robbie Williams

In week end-ul acesta multi dintre cei care au fost la concertul lui Robbie Williams s-au uitat cu bucurie la filmul concertului, la inregistrarea transmisiei live din Piata Constitutiei. alti romani se bucurasera,.

Ursus isi cere scuze pentru slaba organizare de la concertul lui Robbie Williams si ofera un cadou spectatorilor nemultumiti

Reprezentatii companiei Ursus, sponsor si furnizor de bere la concertul sustinut de cantaretul britanic Robbie Williams vineri seara in Piata Constitutiei din Capitala, au prezentat scuze, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, spectatorilor care s-au aratat nemultumiti de slaba organizare a evenimentului. De asemenea, acestia anunta ca Ursus va oferi cadou tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiti de experienta de organizare a concertului un bax de bere.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )