Libnet.ro
UNICEF

13:45

Secretarul de stat american Rex Tillerson a laudat Romania pentru progresele semnificative inregistrate in lupta anti-coruptie si in sprijinul statului de drept

B1 B1,
Secretarul de stat american Rex Tillerson a laudat Romania pentru progresele semnificative inregistrate in lupta anti-coruptie si in sprijinul statului de drept

Presedintele Klaus Iohannis s-a vazut inainte de intalnirea oficiala cu Donald Trump cu secretarul american de stat Rex Tillerson. Cu aceasta ocazie oficialul american a numit. continuă pe B1

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu secretarul de stat american Rex Tillerson

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit vineri, la Washington, cu secretarul de stat american Rex Tillerson. Dupa intalnirea cu secretarul de stat american, seful statului va fi.

Rex Tillerson lauda Romania pentru progresele semnificative inregistrate in lupta anti-coruptie si in sprijinul statului de drept: Un model in regiune

Secretarul american de stat Rex Tillerson si-a exprimat vineri, in cadrul unei discutii pe care a avut-o la Washington cu presedintele Klaus Iohannis, aprecierea deosebita pentru progresele semnificative inregistrate de Romania in lupta anti-coruptie si in sprijinul statului de drept, tara noastra putand fi considerat un model in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale.

Secretarul american de stat, Rex Tillerson, lauda Romania pentru progresele in sprijinirea statului de drept: Un model in regiune

Rex Tillerson, secretarul american de stat,si-a aratat, vineri, in cadrul discutiei pe care a avut-o la Washington cu presedintele Klaus Iohannis, aprecierea deosebita pentru progresele semnificative inregistrate de Romania in lupta anticoruptie si in sprijinul statului de drept. Mai mult, tara noastra poate fi considerata un model in regiune.

Rex Tillerson: Donald Trump a fost clar in ceea ce priveste incercarea de a reface relatiile cu Moscova

Secretarul de stat american, Rex Tillerson, a declarat ca presedintele Donald Trump a transmis ca disputa pe tema anchetelor referitoare la legaturile dintre anturajul sau si Rusia nu ar trebui sa submineze.

FOTO. Presedintele Iohannis s-a intalnit cu secretarul de stat Rex Tillerson

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, vineri, la Washington, cu secretarul de stat american Rex Tillerson.

Rex Tillerson afirma ca presedintele Trump i-a cerut sa reconstruiasca relatia cu Rusia

Secretarul american de Stat Rex Tillerson a afirmat marti, in Noua Zeelanda, ca presedintele Donald Trump i-a cerut sa ignore problemele de la Washington si sa incerce sa reconstruiasca legaturile cu Rusia, scrie AFP.

Aplaud Romania pentru cum a luptat impotriva coruptiei. Donald Trump, declaratii transante: Iohannis o sa castige aceasta lupta si are sprijinul nostru (VIDEO)

Donald Trump a transmis un mesaj extrem de clar catre Romania si toti liderii politici din tara noastra in cadrul conferintei de presa comune cu presedintele Klaus Iohannis de la Casa Alba de vineri.

VIDEO Comuna din Romania pentru care oamenii abandoneaza orasele. Pretul unei locuinte porneste de la 30.000 de euro

Curata si cocheta, comuna Ciugud, din Alba, poate fi un model pentru orice oras. Sute de tineri s-au mutat in ultimii ani acolo, atrasi de conditiile de trai.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )