Libnet.ro
UNICEF

13:45

Secretul murdar al reducerilor de Black Friday. Wall Street Journal dezvaluie iluziile fabricate de retaileri

Antena3 Antena3,
Secretul murdar al reducerilor de Black Friday. Wall Street Journal dezvaluie iluziile fabricate de retaileri

Americanii in cautare de chilipiruri de Black Friday nu vor face doar o simpla plimbare la mall, ci vor asista si la teatrul pus la cale de retaileri, care folosesc iluzii gandite cu atentie pentru atragerea. continuă pe Antena3

WSJ: Secretul murdar al discounturilor de Black Friday - iluzii fabricate de retaileri

Americanii in cautarea de chilipiruri de Balck Friday saptamana aceasta nu vor face doar o simpla plimbare la mall, ci vor asista si la teatrul pus la cale de retaileri, care folosesc iluzii gandite cu atentie pentru atragerea cumparatorilor, scrie.

Ce nereguli au semnalat romanii catre ANPC de Black Friday

Zeci de reclamatii legate de Black Friday au fost facute, in intreaga tara, la Protectia Consumatorului, majoritatea acestora vizand neonorarea comenzii facute online, aplicarea incorecta a reducerilor si stocurile insuficiente de produse, au declarat.

Flanco Black Friday: vanzari de 72 milioane lei

Retailerul electroIT Flanco anunta rezultatele de vanzari pentru campania Black Friday 2013, derulata in perioada 22-24 noiembrie. Astfel, la a treia editie de Black Friday la Flanco, s-au inregistrat vanzari de 72 milioane lei, cu 31% mai mult decat.

eMag Black Friday: 250.000 de produse in valoare de 23 mil. euro

La eMag, cel mai mare retailer online din Romania, s-au comandat, de Black Friday, 250. 000 de produse in valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10.

Black Friday 2013: prima retrospectiva a evenimentului de shopping al anului

Weekend-ul 22-24 noiembrie a adus dupa sine agitatie mare, vanzari pe masura, emotii, trafic ce a pus la grele incercari serverele magazinelor si aglomeratii in punctele fizice de vanzari. Wall-Street. ro a realizat o retrospectiva a acestui eveniment.

Black Friday 2013: marketingul afiliat prin Profitshare a generat vanzari de peste 15 milioane de lei

Cu ocazia Black Friday, platforma de marketing afiliat Profitshare a adus magazinelor online pe care le deserveste mai mult de 25. 000 de comenzi in valoare totala de peste 15 milioane de lei. Profitshare a avut o cota de piata de peste 65% din.

Doua generatii in oglinda: Gala Wall-Street.ro a premiat antreprenorii anului

O premiera in mediul de afaceri romanesc, Gala Wall-Street. ro a premiat cei mai buni antreprenori ai acestui an, castigatorii celor doua generatii de business fiind Radu Georgescu, proprietarul Gecad, si Bobby Voicu, co-fondator Mavenhut.

Ce autori au fost premiati la Gala Wall-Street la categoria Cartea Anului?

Wall-Street. ro a premiat la Gala Premiantii generatiei tale, in parteneriat cu Alpha Bank, Euro Insol si EY Romania, eficienta in afaceri si in economie. Prin acest proiect ne-am propus sa creionam o punte de legatura intre doua generatii,.

Ce autori au fost premiati la Gala Wall-Street la categoria Cartea Anului

Wall-Street. ro a premiat la Gala Premiantii generatiei tale, in parteneriat cu Alpha Bank, Euro Insol si EY Romania, eficienta in afaceri si in economie. Prin acest proiect ne-am propus sa creionam o punte de legatura intre doua generatii.

Gala Wall-Street.ro: Transporturban.ro si mobilPay MasterCard Mobile, cele mai dinamice servicii ale anului

Transporturban. ro si mobilPay MasterCard Mobile au castigat titlurile de cele mai dinamice servicii ale acestui an in cadrul Galei Wall-Street. ro- Premiantii Generatiei Tale, o premiera in mediul de afaceri romanesc in cadrul careia au fost distinse.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )