Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sectorul ITC din Romania ar putea ajunge la 10% din PIB in 2025

Adevărul Adevărul,
Sectorul ITC din Romania ar putea ajunge la 10% din PIB in 2025

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii ANIS) arata ca obiectivele industriei locale de IT pentru Romania Digitala din 2025 sunt ca sectorul ITC din Romania sa ajunga la 10% din Produsul Intern Brut PIB), de la circa 6% in prezent, si totodata crearea celui mai mare hub de tehnologie a informatiei din Centrul si Estul Europei. continuă pe Adevărul

Sectorul IT din Romania vrea sa produca 10 la suta din PIB, in anul 2025

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii ANIS) considera ca dezvoltarea ecosistemul.

Sectorul lemnului din Romania, intre motor al cresterii durabile si drumul verde al saraciei

La nivel european, industria lemnului inseamna peste 240 miliarde de Euro cifra de afaceri si 2 milioane locuri de munca, intr-o economie sustenabila, transmite un comunicat de presa.

inca o organizatie infiintata pentru a sustine interesele firmelor de asigurari: Patronatul Industriei Asigurarilor din Romania

Patru societati de asigurari au anuntat joi infiintarea PIAR Patronatul Industriei Asigurarilor din Romania, organizatie care sa sustina interesele membrilor sai in calitate de angajatori si sa faca domeniul asigurarilor, unul caracterizat, de altfel, de un grad ridicat de reglementare, mai atractiv pe piata muncii. Patronatul a fost infiintat de Groupama Asigurari, UNIQA Asigurari, UNIQA Asigurari de Viata si PAID Romania Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale) si isi propune sa fie complementar Uniunii Societatilor de Asigurari din Romaania UNSAR).

Terenul Stadionului Republican din Chisinau ar putea ajunge pe mainile lui Ilan Sor, desi a fost promis Ambasadei SUA. Premierul Chicu critica decizia

Terenul fostului Stadion Republican din Chisinau este aproape de a ajunge pe mainile deputatului fugar Ilan Sor, cel implicat in furtul miliardului din sistemul bancar. Asta dupa ce majoritatea parlamentara mai nou formata din socialisti, deputatii Partidului Sor si cei din asa-numitul grup Pentru Moldova au modificat actul normativ prin care terenul respectiv urma sa fie vandut Ambasadei SUA la Chisinau, la insistenta partii americane.

Topul dezvoltatorilor de software din Romania, domeniu in care lucreaza peste 130.000 de IT-ist

Industria de software din Romania va creste cu aproximativ 12,5% in 2020, ajungand la un volum de business de aproximativ 8,2 miliarde de euro, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin. Cu toate acestea, cresterea este mai temperata decat in 2019, cand sectorul a inregistrat o cifra de afaceri de 7,3 miliarde de euro, cu aproape 20% mai mult decat in 2018 si peste 69% raportat la 2015.

Copiii din Romania strang bani pentru achizitionarea primei ambulante aeriene din tara

Amalia 8 ani), Edward 4 ani), Natalia 9 ani), Ilinca 10 ani), Sabina 8 ani), Maia 12 ani) si Matei 14 ani) cred in Mos Craciun, in unicorni si in Asociatia Blondie. Mai exact, in proiectul acesteia de a cumpara prima ambulanta aeriana din Romania. Costul acesteia si cel de operare in primul an se ridica la doua milioane de euro.

Solutia de a scapa de toate restrictiile autoritatilor in pandemie: se aplica si afacerilor din Romania

La fel ca in Romania, restaurantele si barurile din Marea Britanie sunt inchise in pandemie, dar bisericile sunt deschise la interior. Solutia la problema este una evidenta. in contextul in.

Trilogia elitelor de facto din Romania (II) Evolutii cheie in perioada 1990 2020

In esenta, ceea ce s-a intamplat dupa 1989 poate fi analizat prin prisma fracturii initiale respective si urmarind 3 dimensiuni principale a) o dimensiune geopolitica, b) una raportata la cicluri electorale si c) o dimensiune legata de unele decizii majore in intern in contextul primelor doua dimensiuni. Din punct de vedere cronologic, am optat pentru o prezentare structurata mixt pentru ca nicio dimensiune nu ar reflecta doar ea evolutiile principale respective.

Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor. Ce gest a facut in plina pandemie

Sunt momente inedite cu Anca Serea, dupa ce a iesit din izolare. Cum a ajuns aceasta sa se salute cu prietenii, dupa ce sotul ei, Adi Sina, a fost infectat cu coronavirus. Vedeta din Romania care a atras privirile trecatorilor Anca Serea si Adi Sina au trecut prin momente grele, dupa ce sotul acesteia a .

RTPR a asistat Aegon la vanzarea business-ului din Romania

RTPR a asistat Aegon in legatura cu vanzarea operatiunilor sale din Romania catre Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe VIG), ca parte dintr-o tranzactie regionala cu o valoare totala de 830 milioane de euro. Vanzarea a vizat Ungaria, Polonia, Romania si Turcia si a inclus asigurari, pensii private si societati de administrare a activelor financiare, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )