Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta a BP al Camerei, la ora 20.00, dupa ce ministrul Justitiei a trimis cererea in ...

România Liberă România Liberă,
Sedinta a BP al Camerei, la ora 20.00, dupa ce ministrul Justitiei a trimis cererea in ...

Sedinta a BP al Camerei, la ora 20. 00, dupa ce ministrul Justitiei a trimis cererea in . continuă pe România Liberă

Ora 20:00 Sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor

Biroul permanent al Camerei Deputatilorse reuneste in sedinta joi, incepand cu ora 20:00, informeaza Directia comunicare si relatii publice a Camerei Deputatilor.

Concluziile sedintei dintre Ministrul Justitiei si Comisia juridica din Camera Deputatilor.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, dupa ce s-a intalnit cu membri ai Comisiei juridice a Camerei Deputatilor ca noul Cod Penal trebuie sa intre in vigoare de la 1 februarie, relateaza Mediafax. A fost o continuare a dialogului inceput vineri cu membrii Comisiei juridice, am primit o invitatie de a veni astazi aici pentru a continua dialogul. A fost un dialog destul de consistent incepand de la texte de lege, in mod concret, pana la principii ale vechiului sau noului Cod .

Comisiile de cultura se reunesc vineri pentru audierea candidatului la sefia TVR, sedinta de plen va avea loc la ora 12.00

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au convocat pentru vineri, la ora . 00 sedinta de plen reunit in care va fi ales directorul interimar al TVR, iar Comisiile de cultura urmeaza sa se intalneasca tot vineri, la ora 11. 00, pentru a-l audia pe cel propus in aceasta functie, potrivit Agerpres. Liderul deputatilor PSD Marian Neacsu a declarat joi, intrebat daca are garantia ca parlamentarii PSD vor veni vineri la sedinta, ca i-a convocat pe toti si ca cel putin 140 sigur vor veni, un raspuns similar dand si presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, potrivit Mediafax.

CSAT se reuneste marti la ora 15.00.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste marti, la ora 15. 00, pentru o sedinta la care va participa si premierul Victor Ponta, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului. Stire in curs de actualizare.

LIVE Text Steaua - Astra: incepe BATALIA pentru titlu intre marile rivale (ora 20.30).

Steaua intalneste azi, in ultima etapa dinaintea pauzei de iarna, liderul clasamentului Ligii I, Astra Giurgiu. Meciul, disputat pe Arena Nationala, incepnd cu ora 20. 30 este considerat de oficialii stelisti la fel de important ca o finala, miza fiind una uriasa avand in vedere ca giurgiuvenii au sansa sa se desprinda la 12 puncte de principala favorita, Steaua. Live Text: Steaua - Astra romanialibera. ro) Meciul se mai difuzeaza si la TV pe postul Digi Sport1. Meciul din aceasta de la .

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Gigel Stirbu in functia de ministru al Culturii. Acesta va depune juramantul la ora 16.00 / La 16.15, va depune juramantul Toni Grebla, in functia de judecator la CCR

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretul de numire a lui Gigel-Sorinel Stirbu in functia de ministru al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala. Potrivit programului de marti al sefului statului, anuntat pe site-ul Presedintiei, Stirbu va depune juramantul pentru investirea in functia de ministru la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni. Aceasta ceremonie va fi urmata de cea de depunere a juramantului de investitura in functia de judecator la Curtea Constitutionala de catre senatorul Toni Grebla, la ora 16.

Ministrul Justitiei, Valeriu Zgonea si Eugen Nicolicea, chemati la Palatul Victoria pentru discutii cu Victor Ponta privind modificarea Codului Penal si legea amnistiei

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si deputatul PSD Eugen Nicolicea au venit la Palatul Victoria, pentru a discuta cu liderul PSD, premierul Victor Ponta despre proiectul de modificare a Codului Penal CP) si cel privind amnistia.

Ministrul Sanatatii prezinta rezultatele controalelor la spitale, la ora 11.00.

Ministrul Sanatatii prezinta, la 11. 00, in videoconferinta, rezultatele controalelor la spitale. Activitatea va avea loc la sediul Ministerului de Interne. Citeste si: Toate spitalele din tara vor fi controlate 340 de unitati sanitare au fost controlate, dupa scandalul izbucnit la Spitalul de Urgenta din Ploiesti. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, in urma cu zece zile, ca toate spitalele din tara vor fi controlate, in perioada 10-15 decembrie, de Directiile de Sanatate .

Liderii USL se intalnesc la ora 18.00. Politicienii au avut dispute pe subiectele legate de comasarea muzeelor si de OUG privind TVR

Update16. 25 - Liderii USL se vor reuni, miercuri, la ora 18. 00, in sedinta, potrivit unor surse din conducerea Uniunii. La acest moment, sedinta USL ramane sa aiba loc la ora 18. Nu s-a schimbat nimic, au.

CSAT la ora 15.00. Premierul Ponta si-a anuntat participarea

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste marti, la ora 15. 00, pentru o sedinta la care va participa si premierul Victor Ponta, informeaza Guvernul. Ultima sedinta a CSAT a fost organizata la.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )