Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sedinta CSAT s-a incheiat. Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18.00

Antena3 Antena3,
Sedinta CSAT s-a incheiat. Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18.00

35 - Sedinta CSAT s-a incheiat in urma cu cateva minute. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va face declaratii de presa la ora 18. Sedinta CSAT a inceput marti, la ora 15. La reuniune. continuă pe Antena3

Sedinta CSAT s-a incheiat, dupa doua ore si jumatate; Klaus iohannis face declaratii la ora 18.00

Sedinta CSAT, care a avut pe ordinea de zi mai multe subiecte, intre care defrisarile ilegale ale fondului forestier national, Strategia Nationala de Aparare a Tarii, evolutiile din Ucraina, s-a incheiat.

Klaus Iohannis face declaratii dupa sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT.

UPDATE: Sedinta CSAT s-a incheiat. Ce subiecte au fost pe ordinea de zi

Marti, la ora 15. 00, va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Pe agenda discutilor se afla defrisarile ilegale, Strategia nationala de aparare, precum si participarea fortelor armate in strainatate.

Marti, presedintele Iohannis se va intalni cu premierul Ponta la sedinta CSAT. Pe ordinea de zi - defrisarile ilegale si Strategia nationala de aparare

Marti va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe ordinea de zi se afla defrisarile ilegale, Strategia nationala de aparare, participarea fortelor armate in strainatate. Sedinta poate constitui un prilej de intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in conditiile in care presedintele i-a cerut public demisia premierului, iar cel din urma - urmarit penal de DNA - a refuzat sa si-o depuna.

Sedinta CSAT, marti, la Palatul Cotroceni

Marti va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Sedinta a fost covocata de presedintele Klaus Iohannis, in urma solicitarii demisiei premierului Victor Ponta. Presedintele Klaus Iohannis a.

Klaus Iohannis: Victor Ponta a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu

Klaus Iohannis a declarat, dupa sedinta CSAT, referitor la votul in cazul lui Victor Ponta, ca este o zi trista pentru Romania intrucat premierul a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu.

Presedintele Klaus Iohannis: Problema defrisarilor tine de securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca in cadrul sedintei CSAT a fost discutata problema defrisarilor ilegale de paduri, stabilindu-se in final ca aceasta reprezinta o problema de securitate.

Klaus Iohannis, precizari importante despre Strategia Nationala de Aparare

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a anuntat care au fost subiectele de pe ordinea de zi a sedintei CSAT.

Sedinta CSAT a inceput; participa si premierul Victor Ponta

Sedinta CSAT a inceput marti, la ora 15. 00, la reuniune fiind prezent si premierul Victor Ponta. Defrisarile ilegale ale fondului forestier national reprezinta una dintre temele care vor fi discutate, marti, la sedinta CSAT, alte subiecte vizand.

Ponta, prezent la sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni

Sedinta CSAT a inceput marti, la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, la reuniune fiind prezent si premierul Victor Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )