Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sef din ANAF, retinut pentru mita de un milion de euro

Antena3 Antena3,
Sef din ANAF, retinut pentru mita de un milion de euro

Ancuta Anda Macovei, director al Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor la data faptelor, in prezent director al aceleiasi. continuă pe Antena3

Sefa Directiei IT din ANAF, retinuta pentru mita de un milion de euro

Directorul Directiei Tehnologia Informatiei din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor, Ancuta Anda Macovei, la data faptelor, in prezent director al aceleiasi structuri din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost retinuta joi de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

Sefa din ANAF, retinuta de DNA pentru ca ar fi luat mita 1 milion de euro

DNA a dispus urmarirea penala si retinerea Andei Ancuta Macovei, director IT in cadrul ANAF, pentru luare de mita. Macovei este suspectata ca, pe cand era director IT in cadrul Autoritatii.

Sefa Directiei IT din ANAF, retinuta de procurorii DNA sub acuzatia ca ar fi primit mita 1 milion de euro

Sefa Directiei Tehnologia Informatiei din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Anda Ancuta Macovei, a fost retinuta joi de procurorii DNA sub acuzatia de luare de mita.

Seful Directiei IT din ANAF a fost retinut pentru luare de mita

Ancuta Anda Macovei, director al Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor la data faptelor, in prezent director al aceleiasi.

CUTREMUR in fotbal: Oficial al unei campioane a Romaniei, retinut pentru mituirea unui arbitru

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea urmaririi penale pe numele a patru oficiali din fotbal, acuzati ca au mituit un arbitru pentru a favoriza echipa UTA Batrana Doamna.

Un tanar din Balti, retinut pentru ca ar fi furat mai multe bunuri dintr-o biserica din Gratiesti

Politistii din Chisinau au localizat si incatusat un individ in varsta de 28 ani, originar din orasul Balti, care era cautat pentru ca ar fipatruns pe teritoriul parohiei ,,Sfinta Treime din comuna Gratiesti de unde a sustras bijuterii din aur si bani in suma de 50. 000 lei.

Metroul din Drumul Taberei: UE a aprobat un sfert de miliard de euro. Termenul prevazut pentru finalizare

Comisia Europeana a aprobat finantarea necesara extinderii retelei de metrou din Bucuresti, 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune urmand sa fie investiti in extinderea liniei 5, care traverseaza cartierul Drumul Taberei, a anuntat marti executivul comunitar intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Faze tari: O fosta politista din Olanda lupta pentru cainii din Romania; Prima ferma robotica, complet autonoma, a realizat prima recolta; Un vas chinezesc vechi de 1.000 de ani, vandut la licitatie cu 32 de milioane de euro

Concert in avion, pe ruta Cluj-Londra. Opt studenti din Cluj au cantat la instrumente. Tinerii au interpretat piese romanesti si internationale. Prin aceasta initiativa au vrut sa celebreze Ziua Internationala a Muzicii. Imediat ce au atins altitudine. Cum a reusit un cuplu sa fure electronice de peste 1,2 milioane de dolari. Erin si Leah Finan au recunoscut saptamana aceasta ca au furat bunuri electronice in valoare de 1,2 milioane de dolari de la gigantul online Amazon. Cei doi intrau in posesia.

Interes moderat din partea fanilor pentru Romania Kazahstan

Suporterii nu se inghesuie sa asiste la ultimul meci al tricolorilor pe teren propriu in campania esuata de calificare la Cupa Mondiala din 2018, meci in care pe banca va debuta Cosmin Contra in postura de selectioner.

Primaria Bucuresti a inceput montarea basoreliefurilor si efigiilor din Pasajul Latin pentru care municipalitatea a platit nu mai putin de 4 milioane de lei

Primaria Capitalei a inceput montarea basoreliefurilor din Pasajul Latin, monumente comandate inca din 2015. In plus, efigiile reprezentand portretele Imparatul Traian si a Regele Decebal au fost curatate si s-au intors in pasaj. Pentru machete, basoreliefiuri si efigii, municipalitatea a platit nu mai putin de 4 milioane lei. Primaria Capitalei a igienizat recent pasajul, insa acesta este in continuare intunecos si miroase a urina. In urma cu cateva luni acesta era un focar de infectie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )