Libnet.ro
UNICEF

06:30

Seful Consiliului Judetean Hunedoara, retinut impreuna cu celelalte patru persoane din dosarul sau

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Consiliului Judetean Hunedoara, retinut impreuna cu celelalte patru persoane din dosarul sau

Seful Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, vicepresedintele CJ, Tiberiu Balint, ginerele lui Molot, Roberto Patrik Venter, si oamenii de afaceri Vasile Axinte si Pup Emanoil Milica, retinuti pentru fapte de coruptie, vor fi cercetati sub. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut, miercuri, de DNA, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Hunedoara si alte doua persoane, audiati la DNA in cazul lui Mircea Molot

Vicepresedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Tiberiu Balint, ginerele lui Mircea Molot si un om de afaceri sunt audiati la sediul DNA Alba, miercuri dupa-amiaza, in dosarul in care presedintele CJ Hunedoara.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la DNA Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la DNA Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o luna au fost facute perchezitii la CJ si la locuinta acestuia, atunci fiind ridicate documente .

Alba: Mircea Molot si celelalte patru persoane retinute alaturi de el, cercetati sub control judiciar

Seful Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, vicepresedintele CJ, Tiberiu Balint, ginerele lui Molot, Roberto Patrik Venter, si oamenii de afaceri Vasile Axinte si Pup Emanoil Milica, retinuti pentru.

Seful Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, a murit in aceasta dimineata

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, lider de aproape 10 ani al organizatie judetene a PSD, a murit miercuri dimineata, in urma unei boli incurabile, informeaza Agerpres. Cilea era.

Mircea Molot este audiat la DNA Alba. Ce acuzatii ii sunt aduse presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot, si vicepresedintele CJ Hunedoara, au fost adusi in aceasta dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Alba Iulia, pentru a fi audiati intr-un dosar de coruptie.

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot (PNL), si celelalte patru persoane retinute alaturi de el, cercetati sub control judiciar

Seful Consiliului Judetean CJ) Hunedoara, Mircea Molot, vicepresedintele CJ, Tiberiu Balint, ginerele lui Molot, Roberto Patrik Venter, si oamenii de afaceri Vasile Axinte si Pup Emanoil Milica, retinuti pentru fapte de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar, a decis, joi seara, Tribunalul Alba, potrivit Mediafax.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara a fost retinut: Molot ar fi avut un document cu secrete de stat pe care nu avea dreptul sa il detina (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut. El a fost saltat de procurori si audiat la DNA Alba cateva ore. Seful Consiliului Judetean este acuzat ca ar fi conditionat alocarea.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara a fost retinut: Molot ar fi avut un document cu secrete de stat pe care nu avea dreptul sa il detina

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut. Mircea Molot a fost saltat de procurori si audiat la DNA Alba cateva ore. Seful de CJ este acuzat ca ar fi conditionat alocarea de.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )