Libnet.ro
UNICEF

12:00

Serena Williams, cuvinte de lauda pentru Simona Halep: Bun meci, fata!

Online Sport Online Sport,
Serena Williams, cuvinte de lauda pentru Simona Halep: Bun meci, fata!

Vadit obosita dupa un meci de peste doua ore, in care a fost serios muncita de Simona Halep, jucatoarea Serena Williams a avut cuvinte de lauda la adresa jucatoarei noastre. s . continuă pe Online Sport

Serena, povestea. Cine este cel mai puternic adversar posibil pentru Simona Halep

La 33 de ani, cu sute de meciuri castigate in spate si 18 titluri de Slam in cont, Serena Williams inca mai are emotii. Are de fiecare data emotii. Are si dubii, de asemenea.

Zeita de la Montreal, mesaj pentru Simona Halep. Ce i-a transmis Nadia Comaneci inainte de meciul care va avea loc maine

Meciul dintre Simona Halep, locul 3 WTA si Serena Williams locul 1WTA a fost caracterizat de fosta gimnasta drept confruntarea titanilor. Nadia Comaneci a scris pe contul ei de Twitter: infruntarea titanilor.

Victorie pentru Simona Halep la Miami. Romanca s-a calificat in sferturi

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA si cap de serie numarul 15, calificandu-se in.

WTA Miami Serena Williams dupa ce a aflat ca joaca semifinala cu Halep: Am fost dezamagita ca nu am putut juca la Indian Wells cu Halep, abia astept sa joc acum

Numarul 1 mondial, Serena Williams, a declarat, miercuri, ca regreta ca nu a putut juca la turneul de la Indian Wellls cu Simona Halep, insa a subliniat ca abia astepta sa evolueze in semifinale la Miami Open contra numarului 3 mondial. Meciul Halep - Williams este programat, vineri, de la ora 04.

Simona Halep - Serena Williams. inca un dialog incins intre Simona si antrenorul ei, care a ramas fara replica

Simona Halep si Victor Ionita au oferit cateva momente savuroase pentru public de-a lungul celor doua turnee, Indian Wells si Miami.

Serena Williams: Abia astept sa joc cu Simona Halep. Ce regreta sportiva

Numarul 1 mondial, Serena Williams a declarat ieri ca abia asteapta sa o intalneasca pe Simona Halep in semifinala de la Miami Open care va avea loc vineri. Mai mult Serena Wiliams a spus ca ii pare razu.

Nadia Comaneci alaturi de Simona Halep inaintea infruntarii titanilor cu Serena Williams

Cea mai mare gimnasta din toate timpurile, Nadia Comaneci, a publicat pe Twitter un mesaj de sustinere pentru Simona Halep inaintea meciului cu Serena Williams din semifinalele turneului de la Miami.

LIVE TEXT WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens (02:00)

Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul va incepe la ora 02:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro. Pregatiti pentru Halep? :) In 15 minute incepe o noua aventura spre varful WTA pentru Simona Halep. Haideti sa comentam impreuna partida, jocul si atmosfera.

Simona Halep: Meciul cu Serena Williams a fost un meci jucat in cautarea acelui moment in care sa joc cel mai bun tenis al meu/ Multumesc celor care au facut nopti albe sa ma urmareasca

Simona Halep scrie, pe pagina sa Facebook, ca in ultimele patru saptamani si-a demonstrat ca poate ajunge din ce in ce mai departe daca nu abandoneaza jocul, amintind astfel de declaratia sa referitoare la meciul impotriva Ekaterinei Makarova din sferturile Australian Open, potrivit careia acela a fost momentul in care a decis sa nu mai renunte la lupta. Halep vorbeste si despre meciul din semifinalele turneului de la Miami impotriva Serenei Williams, afirmand ca nu a jucat cu gandul la scor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams, de la ora 04:00, in semifinalele turneului Miami Open

Romanca Simona Halep o va intalni vineri, de la ora 04:00, pe americanca Serena Williams in semifinalele turneului Miami Open. Am jucat repede cu Stephens, am facut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )