Libnet.ro
UNICEF

11:16

Serena Williams s-a calificat in sferturile de finala ale turneului US Open. Adversara sa va fi...Venus Williams

Adevărul Adevărul,
Serena Williams s-a calificat in sferturile de finala ale turneului US Open. Adversara sa va fi...Venus Williams

Jucatoarea americana Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale turneului US Open, ultimul Grand Slam al anului, si o va intalni in aceasta faza pe sora sa Venus Williams, locul 23 WTA si favorita 23. continuă pe Adevărul

Simona Halep si Horia Tecau s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open

Perechea Simona Halep/Horia Tecau s-a calificat duminica in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, invingand cuplul Julia Goerges Nenad Zimonjici Germania/Serbia), cap de serie numarul 8,.

US Open (f): Serena Williams, in sferturi - Urmeaza duelul cu Venus Williams

Serena Williams a obtinut o victorie fara emotii cu Madison Keys 6-3, 6-3), rezultat in urma caruia s-a calificat in sferturile de finala de la US Open. In aceasta faza a competitiei, Serena o va intalni pe Venus Williams, intr-un duel intre surori.

Djokovici, in sferturile de finala ale US Open dupa o victorie in patru seturi

Liderul clasamentului mondial, sarbul Novak Djokovici, s-a calificat in sferturile de finala ale US Open, dupa ce l-a invins, duminica, pe tenismenul spaniol Roberto Bautista Agut, locul 23 ATP si cap de serie numarul 23.

Novak Djokovici, in sferturile de finala ale US Open dupa o victorie in patru seturi

Liderul clasamentului mondial, sarbul Novak Djokovici, s-a calificat in sferturile de finala ale US Open, dupa ce l-a invins, duminica, pe tenismenul spaniol Roberto Bautista Agut, locul 23 ATP si cap de serie.

US Open: Halep si Tecau, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt

Perechea formata din Simona Halep si Horia Tecau a invins, duminica, scor 6-2, 7-5, cuplul format din Julia Goerges si Nenad Zimonjici Germania/Serbia), cap de serie numarul 8, si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open.

Djokovici, in sferturile de finala ale US Open dupa o victorie in patru seturi

Liderul clasamentului mondial, sarbul Novak Djokovici, s-a calificat in sferturile de finala ale US Open, dupa ce l-a invins, duminica, pe tenismenul spaniol Roberto Bautista Agut, locul 23 ATP si cap de serie numarul 23, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, 6-3.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau in sferturile de finala ale probei de dublu mixt

Simona Halep si Horia Tecau au ajuns in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, dupa ce au invins perechea Julia Goerges/Nenad Zimonjici, in optimi, duminica seara.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, unde o va intalni pe Sabine Lisicki

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale US Open, informeaza Mediafax. Halep a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, dupa un meci de o ora.

Simona Halep joaca luni in optimile de finala ale US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni in optimile de finala ale US Open pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 24 WTA si favorita 24, luni, nu inainte de ora 19.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )