Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep joaca luni in optimile de finala ale US Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep joaca luni in optimile de finala ale US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni in optimile de finala ale US Open pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 24 WTA si favorita 24, luni, nu inainte de ora 19. continuă pe Antena3

Tecau si Rojer, in optimile de finala ale US Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/SUA), cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale US Open, beneficiind in turul al treilea de abandonul cuplului ceh Frantisek Cermak/Jiri Vesely, potrivit Mediafax.

Cand joaca Simona Halep joaca in turul trei la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, in noaptea de sambata spre duminica, la ora 02. 00, ora Romaniei,.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la US Open

Simona Halep a evoluatin aceasta noapte in turul 3 la US Open contra americancei Shelby Rogers. Meciul a fost live text in aceasta pagina, game cu game, cu incepere de la ora 2:00.

LIVE Simona Halep in turul 3 la US Open (2:00)

Simona Halep evolueaza in aceasta noapte in turul 3 la US Open contra americancei Shelby Rogers. Meciul este live text in aceasta pagina, game cu game, cu incepere de la ora 2:00.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, unde o va intalni pe Sabine Lisicki

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale US Open, informeaza Mediafax. Halep a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, dupa un meci de o ora.

LIVE Simona Halep cu Sabine Lisicki in optimi la US Open (luni dupa 19:30)

Simona Halep o intalneste pe Sabine Lisicki din Germania, luni dupa ora 19:30, in optimile de finala ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep, increzatoare la US Open:Simt ca am sanse la acest turneu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa calificarea in optimile de finala ale US Open, ca, desi a venit fara prea mai asteptari la New York dupa rezultatele slabe inregistrate pe zgura si pe iarba, simte ca are sanse la acest turneu de Grand Slam.

US Open 2015/ Simona Halep va juca in optimi impotriva jucatoarei cu cel mai puternic serviciu din circuitul WTA

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la US Open 2015, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers.

US Open Simona Halep a trecut lejer deShelby Rogers, scor 6-2, 6-3. In optimi o asteapta meciul cu Sabine Lisicki

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, si si-a egalat cea mai buna performanta de la US Open dupa ce a trecut sambata de americanca Shelby Rogers 6-2, 6-3). Pentru un loc intre primele 8 in turneul american de Grand Slam, romanca se va lupta cu cu capul de serie 24 Sabine Lisicki, ce a trecut ieri de cehoaica Barbora Strycova, locul 42 WTA, in trei seturi: 6/4, 4/6, 7/5.

Simona Halep, calificare fara probleme in optimi la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale US Open, ea egalandu-si cea mai buna performanta din cariera la Grand Slam-ul american, .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )