Libnet.ro
UNICEF

07:30

Serialul House of Cards, pe micile ecrane din tara noastra

România Liberă România Liberă,
Serialul House of Cards, pe micile ecrane din tara noastra

Primul sezon al serialului House of Cards Culisele puterii va fi difuzat incepand de miercuri, 25 noiembrie, pe postul PRO TV. De luni pana joi, de la 23. 00, romanii vor intra in culisele lumii politice din Statele Unite ale Americii, alaturi de captivantele personaje principale: Francis Underwood interpretat de marele actor Kevin Spacey) si Claire Underwood jucata de Robin Wright). continuă pe România Liberă

2015 va fi anul de varf al exporturilor din ultimii 26 de ani, pentru tara noastra

Anul 2015 va fi unul de varf in ceea ce priveste exporturile din ultimii 26 de ani, in conditiile in care valoarea schimburilor comerciale in primele sase luni a depasit 68 de miliarde de euro, din care 32 de miliarde inseamna exporturi, a declarat, ieri, in cadrul audierilor din comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, Costin Grigore Borc, propus vicepremier si ministru al Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, in Guvernul Ciolos, potrivit Agerpres.

Patru comune din tara si trei orase ilfovene sunt in topul livrarilor de locuinte

Patru comune Selimbar, Floresti, Giroc si Miroslava) si trei orase din judetul Ilfov Popesti Leordeni, Otopeni si Bragadiru) sunt in Top 15 la capitolul livrari de locuinte noi in 2014, depasind orase mari, precum Iasi, Ploiesti, Galati sau Sibiu, potrivit unui studiu al companiei de consultanta imobiliara DTZ Research.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )