Libnet.ro
UNICEF

01:05

SIF TRANSILVANIA: ASF i-a amendat pe Fercala, Szabo si Carapiti pentru ca au cerut respectarea legii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF TRANSILVANIA: ASF i-a amendat pe Fercala, Szabo si Carapiti pentru ca au cerut respectarea legii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) i-a amendat pe directorul Mihai Fercala, presedintele Stefan Szabo si vicepresedintele Dumitru Carapiti, pentru ca au cerut respectarea legii, sustine SIF-ul intr-un raport remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Ploaie de sanctiuni la SIF Transilvania

Amenzi de 15. 000 de lei pentru Mihai Fercala, Stefan Szabo si Dumitru Carapiti * Constantin Fratila a primit o amenda de 3. 000 de lei si avertisment Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) i-a sanctionat cu amenzi contraventionale sau avertismente pe Mihai Fercala, directorul SIF Transilvania SIF3), Stefan Szabo presedintele societatii, Dumitru Carapiti vicepresedinte, Constantin Fratila, Crinel Andanut si Marius Moldovan, membri in board-ul societatii, se arata intr-un raport al ASF publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

PENTRU ADUNAREA DIN 28 APRILIE Doua propuneri de dividende, la SIF Transilvania

Atragerea raspunderii lui Constantin Fratila, Crinel Andanut si Marius Moldovan, pe ordinea de zi a AGA * De asemenea, actionarilor li se va supune la vot atragerea raspunderii lui Mihai Fercala, Stefan Szabo si Dumitru Carapiti SIF Transilvania SIF3) a completat ordinea de zi a adunarii din data de 28 aprilie cu punctele solicitate de un grup de actionari, intre care o noua propunere de dividend sau atragerea raspunderii directorului Mihai Fercala si a presedintelui Stefan Szabo, informeaza societatea printr-un raport remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU ADUNAREA DIN 28 APRILIE Doua propuneri de dividende, la SIF Transilvania

Atragerea raspunderii lui Constantin Fratila, Crinel Andanut si Marius Moldovan, pe ordinea de zi a AGA * De asemenea, actionarilor li se va supune la vot atragerea raspunderii lui Mihai Fercala, Stefan Szabo si Dumitru Carapiti.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )