Libnet.ro
UNICEF

01:06

SIF3, profit pe 2014 mai mic decat cel anuntat in ianuarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF3, profit pe 2014 mai mic decat cel anuntat in ianuarie

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, anul trecut, un profit de 53,81 milioane lei, de 3,6 ori mai mic decat cel raportat pentru 2013 193,85 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB), continand rezultatele financiare recalculate. continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom propune dividend de 0,0112 lei pe titlu, de aproape trei ori mai mic decat in 2014

Directoratul OMV Petrom SNP) propune, pentru aprobarea de catre actionari, distribuirea unui dividend cu o valoare bruta de 0,0112 lei pe titlu, de 2,75 de ori mai mic decat cel de anul trecut.

Petrom propune un dividend de trei ori mai mic

Directoratul OMV Petrom SNP) a propus actionarilor un dividend brut de 0,0112 lei pe titlu pentru anul 2014, in valoare totala de 634 milioane lei. Pe 28 aprilie, actionarii sunt convocati ca sa decida daca sunt de acord cu aceasta decizie, in conditiile in care este de trei ori mai mic decat cel platit anul trecut.

Materialul mai puternic decat kevlarul folosit in veste antiglont

Cercetatorii din cadrul unei universitati din Texas au creat un material care este de sapte ori mai puternic decat kevlarul. Vestele antiglont au salvat nenumarate vieti pana acum si gratie unei noi inventii, ar putea deveni mai eficiente. Nanofibra obtinuta de un grup de cercetatori din cadrul Universitatii UT Dallas din Texas nu este doar [].

Romancele cheltuiesc cu 20% mai mult decat barbatii pe gadgeturi

Femeile achizitioneaza din ce in ce mai des gadgeturi precum bratari fitness sau smartwatches si aloca pentru acest tip de produse un buget cu 20% mai mare decat barbatii, arata o analiza a companiei QuickMobile.

Romancele cheltuiesc cu 20% mai mult decat barbatii pe gadgeturi - ce prefera ele

Femeile se indreapta din ce in ce mai des catre gadgeturi precum bratari fitness sau smartwatches si aloca pentru acest tip de produse un buget cu 20% mai mare decat barbatii, subliniaza oficialii reteailerului electroIT QuickMobile. ro .

Conducerea BNR, mai imuna decat parlamentarii

Imunitatea membrilor boardului din Banca Nationala a Romaniei BNR) este mai mare decat cea a parlamentarilor, atrage atentia avocatul Gheorghe Piperea.

Transelectrica se asteapta la un profit cu doua treimi mai mic in 2015

Transelectica estimeaza un profit net de 138,7 milioane de lei 32 milioane euro) in acest an, in scadere cu 62,5% de la rezultatul record de 370 milioane de lei obtinut in 2014, pe fondul reducerii unor categorii de venituri si al cresterii.

Mircea Badea: Plagiator mai mare decat Cristoiu, nu este decat Udrea! Comunicatele ei sunt citate fara chilimele de la mine din emisiuni

Il stiti pe domnul maestru, ala mic. Acest Boc al presei romanesti, care spre deosebire de Boc se suceste, Cristoi nu, a declarat realizatorul emisiunii Mircea Badea cu privire la modul in care jurnalistul Ion.

Pensionarii, cu 53.000 mai putini decat in 2013

Numarul mediu de pensionari a fost, anul trecut, de 5,357 milioane persoane, in scadere cu 53. 000 fata de anul precedent, a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS), mentionand ca raportul dintre numarul mediu de pensionari de asigurari sociale de stat si cel al salariatilor a fost de 10 la 10.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni. Vezi cursul BNR

Leul s-a apreciat comparativ cu euro si marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )