Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep anticipeaza un meci greu cu Kiki Bertens

Online Sport Online Sport,
Simona Halep anticipeaza un meci greu cu Kiki Bertens

Calificata in turul al treilea dupa o victorie rapida in fata italiencei Francesca Schiavone, jucatoarea Simona Halep a declarat ca se asteapta la un meci mult mai greu in fata olandezei Kiki Bertens, a 26-a favorita a turneului de la Wimbledon. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep-Kiki Bertens in turul 3 la Wimbledon (dupa 18:00)

Simona Halep joaca vineri dupa ora 18:00 live text in aceasta pagina contra lui Kiki Bertens din Olanda pentru un loc in optimile de finala la Wimbledon.

LIVE Simona Halep-Francesca Schiavone in turul 2 la Wimbledon

Dupa doua zile de amanari, meciul dintre Simona Halep si Francesca Schiavone a fost programat sa se dispute joi dupa-amiaza. Va fi meciul doi de pe terenul al doilea, dupa partida Daniel Evans-Alexandr Dolgopolov, meci intrerupt la 6-6 si care se va relua dupa ora 13.

LIVE Simona Halep-Francesca Schiavone in turul 2 la Wimbledon (dupa ora 15:00)

Dupa doua zile de amanari, meciul dintre Simona Halep si Francesca Schiavone a fost programat sa se dispute joi dupa-amiaza. Va fi meciul doi de pe terenul al doilea, dupa partida Daniel Evans-Alexandr Dolgopolov, meci intrerupt la 6-6 si care se va relua dupa ora 13.

Wimbledon: Simona Halep, Irina Camelia Begu si Patricia Tig vor evolua luni

Romania va avea trei jucatoare care vor evolua inca din prima zi a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Irina Camelia Begu favorita numarul 25) va deschide balul, de la ora 13:30, intr-un meci impotriva Carinei Witthoeft Germania, locul 109 WTA). Apoi, in scena vor intra Patricia Tig si Simona Halep.

Simona Halep o invinge categoric pe Francesca Schiavone in turul 2 la Wimbledon

Dupa doua zile de amanari, meciul dintre Simona Halep si Francesca Schiavone a fost programat sa se dispute joi dupa-amiaza. A fost meciul doi de pe terenul al doilea, dupa partida Daniel Evans-Alexandr Dolgopolov, meci intrerupt la 6-6 si reluat dupa ora 13.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat luni seara in turul doi de la Wimbledon dupa ce a invins-o pe Anna Karolina Schmiedlova, scor 6-4, 6-1, la capatul unui meci superb.

Wimbledon: Simona Halep vs Anna Karolina Schmiedlova 6-4, 6-1/ Prima victorie pe iarba din acest an - Halep, in turul doi al competitiei

Cap de serie numarul cinci la Londra, Simona Halep a avut parte de un prim set incalcit in meciul cu Anna Karolina Schmiedlova Slovacia, 40 WTA si ultima castigatoare de la BRD Bucharest Open), jucatoarea noastra permitandu-i adversarei sa revina si sa egaleze la 4, dupa ce Simona a condus cu 4-1. Aflata la prima partida din acest an pe iarba, Halep a rezolvat din mers setarile deficitare si a reusit sa se impuna in doua seturi, scor 6-4, 6-1, dupa o ora si cinci minute. Victoria ii asigura Simonei calificarea in turul doi la Wimbledon, faza a competitiei unde nu a reusit sa ajunga in 2015.

Wimbledon: Simona Halep vs Francesca Schiavone 6-1, 6-1/ Calificare la pas in turul trei

Simona Halep a reusit joi una din cele mai bune partide din ultima perioada, favorita numarul 5 calificandu-se in turul trei al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa o victorie categorica, scor 6-1, 6-1, cu Francesca Schiavone 111 WTA). Desi a intalnit o adversara cu multa experienta la nivel inalt italianca a incercat sa ii rupa ritmul Simonei cu scurte si mult slice), Halep a avut in permanenta raspunsul potrivit, partida fiind castigata dupa doar o ora si cinci minute.

Simona Halep trece rapid de primul tur la Wimbledon

Simona Halep a jucatluni seara, de la ora 19:30, la Wimbledon, in primul tur. Partida a fost live text in pagina de mai jos si a fost castigata de jucatoarea noastra in doua seturi. Halep joaca in turul doi cu invingatoarea dintre Francesca Schiavone din Italia si Anastasia Sevastova din Letonia.

Simona Halep s-a calificat in al treilea tur de la Wimbledon

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat in turul trei de la Wimbledon. Romanca a trecut de italianca Francesca Schiavone, ocupanta locului 111 in topul WTA, cu scorul 6-1, 6-1. Meciul a durat 65 de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )