Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, campioana campioanelor la Sofia

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, campioana campioanelor la Sofia

Simona Halep o castigat duminica seara Turneul Campioanelor de la Sofia, invingand-o pe Samantha Stosur cu2-6 6-2 6-2, dupa ce a pierdut primul set. Halep a reusit cate doua breakuri in ultimele doua setursti si a fo autoarea unei noi reveniri de senzatie, parca un deja-vu al semifinalei in care trecuse de favorita numarul 2 al turneului, Ana Ivanovic. continuă pe Online Sport

LIVETEXT Simona Halep joaca la Sofia finala Turneului Campioanelor. Romanca a pierdut primul set

Adevarul. ro transmite in format livetext partida din finala Turneului Campioanelor de la Sofia, unde Simona Halep lupta in aceste clipe impotriva Samanthei Stosur pentru a castiga al saselea trofeu WTA din 2013.

LIVETEXT Toata Romania o sustine pe Simona Halep! Romanca joaca acum, la Sofia, in finala Turneului Campioanelor

De la ora 17. 20, www. adevarul. ro transmite in format livetext partida din finala Turneului Campioanelor de la Sofia, unde Simona Halep lupta impotriva Samanthei Stosur pentru a castiga al saselea trofeu WTA din 2013.

Simona Halep A CASTIGAT TURNEUL CAMPIOANELOR de la Sofia

Simona Halep a castigat Turneul Campionelor de la Sofia, dupa ce a invins-o in finala pe Samantha Stosur, in trei seturi: 2-6, 6-2, 6-2. Simona Halep, numarul 14 in clasamentul WTA, a invins-o duminica in.

Simona Halep castiga la Sofia

Simona Halep o castigat duminica seara Turneul Campioanelor de la Sofia, invingand-o pe Samantha Stosur dupa ce a pierdut primul set. Halep a castigat cu 2-6 6-2 6-2, reusind doua seturi excelente, cu cate doua brekuri fiecare. Halep a reusit o noua revenire de senzatie, dupa ce in semifinale a reusit sa treaca de favorita numarul 2 al turneului, Ana Ivanovic.

Simona Halep a castigat Turneul Campioanelor de la Sofia

Finala Turneului Campioanelor de la Sofia a fost un deja-vu pentru suporterii romani. La fel ca in semifinale, contra Anei Ivanovici, Halep a pierdut primul set, dar a revenit incredibil si le-a castigat pe celelalte doua, adjudecandu-si al saselea trofeu WTA in 2013.

Nimeni nu-i sta in cale: Simona Halep a jucat incantator cu Stosur, in finala de la Sofia si a castigat Turneul Campioanelor

Finala Turneului Campioanelor de la Sofia a fost un deja-vu pentru suporterii romani. La fel ca in semifinale, contra Anei Ivanovici, Halep a pierdut primul set, dar a revenit incredibil si le-a castigat pe celelalte doua, adjudecandu-si al saselea trofeul WTA in 2013.

Simona Halep, a treia victorie la Sofia. Romanca va juca in semifinale cu Samantha Stosur

Simona Halep a castigat si al treilea meci din faza grupelor in turneul de la Sofia si se pregateste sa o intalneasca in semifinale pe australianca Samantha Stosur. Desi calificata deja in penultimul act.

LIVE Tenis, Simona Halep - Samantha Stosur in finala Turneului Campioanelor de la Sofia (setul 2)

Simona Halep o intalneste, acum, live text pe Onlinesport. ro, pe Samantha Stosur in finala Turneului Campioanelor de la Sofia. Cele doua reediteaza cu aceasta ocazie finala turneului de la Moscova, unde Halep a castigat al cincilea titlu al anului.

LIVE Tenis, Simona Halep - Samantha Stosur in finala Turneului Campioanelor de la Sofia (primul set)

Simona Halep o intalneste, acum, live text pe Onlinesport. ro, pe Samantha Stosur in finala Turneului Campioanelor de la Sofia. Cele doua reediteaza cu aceasta ocazie finala turneului de la Moscova, unde Halep a castigat al cincilea titlu al anului.

LIVE Tenis, Simona Halep - Samantha Stosur in finala Turneului Campioanelor de la Sofia (17:20)

Simona Halep o intalneste, duminica, live text pe Onlinesport. ro, pe Samantha Stosur in finala Turneului Campioanelor de la Sofia. Cele doua vor reedita cu aceasta ocazie finala turneului de la Moscova, unde Halep a castigat al cincilea titlu al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )