Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep la Cincinnati: s-a stabilit ora partidei cu Jankovici din semifinale. Unde se vede meciul

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Cincinnati: s-a stabilit ora partidei cu Jankovici din semifinale. Unde se vede meciul

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati, dupa ce a castigat partida cu Anastasia Pavlyucenkova, din Rusia, scor 7-6, 6-2. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Cincinnati. Romanca s-a calificat in semifinale, runda in care va juca impotriva Jelenei Jankovici

Simona Halep a reusit, sambata dimineata, sa o invinga in pe sportiva Anastasia Pavliucenkova, scor 7-6, 6-2, calificandu-se astfel in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati.

Simona Halep la Cincinnati. Romanca a invins-o pe Andrea Petkovici si s-a calificat in sferturi

Simona Halep a reusit, vineri dimineata, sa o invinga pe germanca Andrea Petkovici, 4-6, 6-4, 6-2, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati.

VICTORIE pentru Simona Halep, la Cincinnati. Romanca s-a CALIFICAT in sferturile de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovic, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15. Astfel, sportiva romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati .

S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Andrea Petkovici. Meciul se vede in direct la o televiziune din Romania

Simona Halep va juca in optimile turneului de la Cincinnati impotriva nemtoaicei Andrea Petkovici, care a trecut de Camila Giorgi.

S-a stabilit ora meciului Simona Halep- Kristine Mladenovici. Partida va fi transmisa la tv si in Romania

Simona Halep, locul 3 WTA, intra in competitie la Cincinnati impotriva frantuzoaicei Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, in turul II al turneului de categorie Premier 5.

VIDEO Simona Halep, revenire superba cu Andrea Petkovic - A ajuns in sferturi la Cincinnati

Simona Halep a ajuns in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa ce a pierdut primul set al intalnirii cu Andrea Petkovic 4-6). Jucatoarea noastra a revenit insa superb si a castigat urmatoarele doua seturi 6-4, 6-2). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

VIDEO Simona Halep la Cincinatti: punct minunat reusit impotriva rusoaicei Pavlyucenkova si un moment amuzant

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati, oferind cateva faye spectacol in timpul partidei cu Anstasia Pavlyucenkova.

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Cincinnati dupa un meci de aproape trei ore cu Kristina Mladenovic, jucatoare pe care a invins-o pentru prima data in cariera. Astfel, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic din Germania pentru un loc in sferturile de finala.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati. Halep a invins-o pe sportiva rusa Anastasia Pavliucenkova, dupa o partida de o ora si 41 de minute. Romanca s-a impus in doua seturi,.

GAME cu GAME Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova in sferturi la Cincinnati

Simona Halep a infruntat-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, vineri noapte dupa ora 3:30, in ultimul sfert de finala programat pe Arena Centrala de la Cincinnati. Vedeti mai jos desfasurarea, game cu game, a meciului dintre Halep si Pavlyuchenkova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )