Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep inainte de Australian Open: Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile

Online Sport Online Sport,
Simona Halep inainte de Australian Open: Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile

Cu doar doua zile inaintea debutului la Australian Open, unde are de aparat punctele obtinute in 2018 pana in finala, Simona Halep recunoaste ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a recupera perioada lunga de inactivitate. continuă pe Online Sport

Simona Halep, nainte de Australian Open: Mi-am asumat un risc stnd acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul n pamnt si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open, desi si-a asumat un risc cand a ales sa stea mai mult acasa si sa se odihneasca.

Cand debuteaza Simona Halep la Australian Open

Dupa ce si-a aflat prima adversara din competitia de la Melbourne, Simona Halep stie si ziua cand va intra pe teren.

Simona Halep, inainte de debutul la Australian Open: Mi-am asumat un risc stand acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul in pamant si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open. Este o mare diferenta fata de anul trecut, pot.

FOTO incaltari speciale pentru Simona Halep la Australian Open. Ce va purta liderul mondial la primul Grand Slam din 2019

Simona Halep va juca in noaptea de luni spre marti in primul tur al turneului de la Australian Open, urmand sa o intalneasca pe Kaia Kanepi din Estonia.

FOTO Cum arata echipamentul pe care il va purta Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, liderul la zi din clasamentul WTA, va lua startul saptamana viitoare la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Digisport Ce greutate are Serena Williams, nainte de Australian Open. Imposibil de oprit?

Serena Williams revine la Australian Open, iar forma sa fizica e una mult mai buna decat in 2018. Sportiva din SUA a slabit mult, iar acum ar avea doar 72 de kilograme, aproape de greutatea ideala.

Ajutor pentru Simona Halep! Cate puncte va avea avans fata de principala urmaritoare inainte de Australian Open

Simona Halep va incepe turneul de la Australian Open din postura de lider in clasamentul WTA si are sanse sa ramana acolo si dupa competitie.

Tennis.com: Halep, Stephens, Kasatkina si Wozniacki vor fi printre dezamagirile de la Australian Open

Ambele finaliste de anul trecut de la Melbourne, Simona Halep si Caroline Wozniacki, sunt pe lista de patru jucatoare pot deveni dezamagirile turneului de anul acesta, in viziunea ziaristilor de la tennis. com.

Se stie ora debutului Simonei Halep la Australian Open

Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului au anuntat programul meciurilor in primele doua zile de competitie.

Predictii inainte de Australian Open. Simona Halep e anuntata printre dezamagirile de la Melbourne

Simona Halepa jucat finala laAustralian Open, anul trecut, dar specialistii ii dau putine sanse sa repete parcursul reusit in 2018 la Melbourne. Lunga perioada de inactivitate, traditia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )