Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep si Irina Begu, invinse in semifinale la dublu, la Madrid Open

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si Irina Begu, invinse in semifinale la dublu, la Madrid Open

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu a fost eliminata in semifinalele probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii de 5. 318 dolari. continuă pe Adevărul

Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor evolua marti

Simona Halep, Irina-Camelia Begu si Sorana Cirstea vor juca marti in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Simona si Irina vor avea chiar doua meciuri in aceeasi zi, cele doua urmand sa faca pereche si pe tabloul de dublu. Avem un reprezentant si in competitia masculina de simplu: Marius Copil se va duela cu Andy Murray, liderul ierarhiei ATP.

WTA Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea vor evolua astazi in optimi

Dupa o calificare cu mari emotii in optimi a revenit de la 2-5 in setul decisiv al disputei cu Roberta Vinci), Simona Halep va da peste Samantha Stosur, meciul fiind al treilea al zilei de pe Estadio 3. Irina Begu va juca cu Kiki Bertens pe Pista 4, in timp ce Sorana Cirstea va intra in scena pe aceeasi arena, dupa incheierea disputei Irinei.

Halep si Begu, invinse in semifinale la dublu

Perechea formata din Simona Halep si Irina Begu s-a oprit, vineri, in semifinalele probei de dubl a turneului WTA de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, invinse in semifinalele probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu a fost eliminata, vineri, in semifinalele probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 5. 318 dolari.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in sferturile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 5. 318 dolari.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in semifinalele probei de dublu

Simona Halep si Irina-Camelia Begu s-au calificat, joi, in semifinalele probei de dublu de la Madrid Open, cele doua trecand de perechea Sania Mirza/Yaroslava Shvedova India/Kazahstan), cap de serie numarul 4, scor 6-3, 3-6, 10-6.

Simona HALEP, in FINALA tuneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Tenismena romanca a castigat cu 6-2, 6-3 semifinala cu letona Anastasia Sevastova. Turneul WTA este dotat cu premii totale de.

Simona Halep si Irina-Camelia Begu s-au calificat in sferturi de finala la Madrid Open, la dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de.

Vesti bune pentru Simona Halep! Tenismena urca in clasamentul WTA dupa victoria de la Madrid

Tenismena Simona Halep a inceput turneul de la Madrid de pe locul 8, insa deja a inceput sa urce in clasamentul WTA, potrivitziare. com. Dupa victoria de la Madrid, Halep si-a.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe letona Anastasija Sevastova

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calficat, vineri, in finala turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe letona Anastasija Sevastova, cu 6-2, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )