Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep joaca acum la Roma, in semifinale, cu Suarez Navarro. 1-1 la seturi si se intra in decisiv. Meciul e transmislivetext aici

Adevărul Adevărul,
Simona Halep joaca acum la Roma, in semifinale, cu Suarez Navarro. 1-1 la seturi si se intra in decisiv. Meciul e transmislivetext aici

Simona Halep la Roma. Halep joaca acum, in semifinalele turneului de la Roma, contra jucatoarei din Spania, Carla Suarez Navarro. continuă pe Adevărul

Turneul de la Roma: Simona Halep va juca impotriva Carlei Suarez Navarro, in semifinale

Jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro locul 10 WTA) a invins-o vineri pe sportiva ceha Petra Kvitova locul 4 WTA) si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier 5. Meciul s-a incheiat cu.

Simona Halep joaca in semifinale la Roma. Meciul va fi live TEXT, pe www.antena3.ro, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat astazi, la ora 13.

Simona Halep joaca in semifinale la Roma, sambata, de la ora 13.00

Meciul dintre jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, si sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, contand pentru semifinalele turneului de la Roma, este programat sambata, la ora 13. 00, conform.

Turneul de la Roma: Simona Halep joaca miercuri in turul secund cu Alison Riske

Meciul dintre Simona Halep locul 2 WTA) si americanca Alison Riske locul 45 WTA) va avea loc miercuri, de la ora 12, potrivit Digi24. Romanca a fost acceptata direct in turul secund al turneului de categorie.

Simona Halep, dupa eliminarea in semifinale de la Roma: Suarez Navarro a meritat victoria

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, sambata, dupa eliminarea in semifinale la turneul de la Roma, ca adversara sa, sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 10 mondial, a meritat victoria,.

Roma 2015: Simona Halep va juca in semifinale impotriva Carlei Suarez Navarro

Simona Halep, cap de serie numarul 2, si-a aflat adversara din semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Ea o va intalni pe Carla Suarez Navarro, 10 WTA, care a trecut de Petra Kvitova, numarul 4 mondial.

Prima reactie a Simonei Halep dupa infrangerea suferita in fata Carlei Suarez Navarro. Ce va face pentru a se linisti

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut in mod dramatic, in semifinale, la Roma, cu spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, un meci pe care l-a dominat in prima lui parte, dar pe care l-a scapat apoi din mana mai ales pentru ca nu si-a putut stapani nervii.

LIVE Simona Halep in semifinale la Roma

Simona Halep joaca acumin semifinalele turneului de tenis de la Roma, cu Carla Suarez Navarro Spania). Amanunte in timp real, in pagina de mai jos. Partida a inceput la ora 13:09.

LIVE Simona Halep in semifinale la Roma (13:00)

Simona Halep joaca astazi, de la ora 13:00, in semifinalele turneului de tenis de la Roma, cu Carla Suarez Navarro Spania). Amanunte in timp real, in pagina de mai jos.

Simona Halep eliminata la Roma dupa un set trei nebun

Simona Halep a fost impinsa la limite de Carla Suarez Navarro si a fost eliminata sambata de la turneul WTA din Roma. Dupa ce a luat primul set, Halep le-a pierdut pe urmatoarele doua, meciul incheindu-se 6-2 3-6 5-7.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )