Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep eliminata la Roma dupa un set trei nebun

Online Sport Online Sport,
Simona Halep eliminata la Roma dupa un set trei nebun

Simona Halep a fost impinsa la limite de Carla Suarez Navarro si a fost eliminata sambata de la turneul WTA din Roma. Dupa ce a luat primul set, Halep le-a pierdut pe urmatoarele doua, meciul incheindu-se 6-2 3-6 5-7. continuă pe Online Sport

Meci colosal in turneul de la Roma. Simona Halep, eliminata in semifinale

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a ratat finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa infrangerea in fata Carlei Suarez Navarro, la capatul unei partide ce a durat mai bine de 2.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Alexandra Dulgheru: Am fost avantajata, Alexandra a fost obosita

Simona Halep a pierdut doar un game in meciul cu Alexandra Dulgheru 6-1, 6-0) reusind sa se califice in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. Am fost avantajata, Alexandra a fost obosita, a precizat Simona la finalul partidei din sferturi.

Roma 2015. Simona Halep, in semifinale, dupa 6-1, 6-0 cu Alexandra Dulgheru

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a trecut de Alexandra Dulgheru, 72 WTA, scor 6-1, 6-0.

Record pentru Simona Halep la Roma

Jucatoarea Simona Halep arata o forma de invidiat in aceasta saptamana la Roma, turneu unde a revenit in circuit cu mare pofta de joc dupa eliminarea in primul tur la Madrid.

Simona Halep la Roma: dupa victoria cu Venus, a venit infrangerea la dublu

La putin timp dupa ce a castigat meciul cu Venus Williams, din optimile de finala ale turneului de la Roma, Simona Halep a pierdut la dublu.

Simona Halep la Roma, in semifinale: statistici si declaratii despre meciul cu Suarez Navarro, transmislivetext de la ora 13.00

Simona Halep la Roma. Halep va juca azi, de la ora 13. 00, in semifinalele turneului de la Roma, contra jucatoarei din Spania, Carla Suarez Navarro.

LIVETEXT Simona Halep la Roma: romanca isi incepe parcursul intr-un turneu in care e sub o presiune uriasa

Simona Halep va debuta, astazi, la ora 12. 00, in turul II, la Roma. Daca la Madrid a fost eliminata in primul tur, de aceasta data, constanteanca de 23 de ani nu-si mai permite o asemenea contraperformanta.

Roma 2015: Simona Halep, in turul al treilea, dupa ce a trecut de Riske, scor 6-3, 6-0

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in turul al treilea al turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a eliminat-o pe americanca Alison Riske, 45 WTA, cu scorul de 6-3, 6-0.

WTA Roma: Simona Halep vs Venus Williams 6-2, 6-1/In control total - Duel romanesc cu Dulgheru in sferturi

Meciul Simonei Halep cu Venus Williams de la Foro Italico) a parut unul de antrenament, in care numarul doi mondial a exersat cu mare succes o serie de lovituri. Dupa o ora si un minut de joc, Simona s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1, trecandu-si astfel in palmares prima victorie impotriva fostului lider mondial. In sferturile competitiei Premier 5 de la Roma, Halep o va intalni pe Alexandra Dulgheru.

Simona Halep joaca acum la Roma, in semifinale, cu Suarez Navarro. 1-1 la seturi si se intra in decisiv. Meciul e transmislivetext aici

Simona Halep la Roma. Halep joaca acum, in semifinalele turneului de la Roma, contra jucatoarei din Spania, Carla Suarez Navarro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )