Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep: Pennetta a fost mai buna si trebuie sa accept asta

Adevărul Adevărul,
Simona Halep: Pennetta a fost mai buna si trebuie sa accept asta

Jucatoarea de tennis Simona Halep a declarat ca emotiile au coplesit-o in semifinala de la US Open si a recunoscut ca Flavia Pennetta a evoluat mai bine, transmite corespondentul Mediafax la New York. continuă pe Adevărul

Simona Halep la US Open: un fost jucator cu 7 titluri de Grand Slam e uimit de Simona. Ce spune despre Pennetta

Simona Halep a ajuns, in premiera, in semifinalele de la US Open, jucand un tenis de cea mai buna calitate. Iar specialistii sunt tot mai convinsi de valoarea sportivei din Romania.

Simona Halep la US Open: cifre de groaza pentru Halep cu Pennetta. Statisticile spun povestea jocului

Simona Halep a fost spulberata, scor 1-6, 3-6, de o jucatoare de 33 de ani, care ocupa locul 26 in ierarhia mondiala. O analiza amanuntita a duelului demonstreaza ca italianca s-a impus fireste, fiind superioara in mod evident.

Presa din Italia: Nimic nu a putut-o opri pe Simona Halep. Reactii inaintea duelului cu Pennetta

Simona Halep a fost laudata pentru prestatia sa de la US Open de presa din intreaga lume, chiar si de jurnalistii italieni, care spera ca in urmatorul act conationala lor, Flavia Pennetta, sa-i poata pune probleme romancei.

US Open: Semifinala Halep - Pennetta a fost reprogramata pentru vineri seara

Simona Halep trebuia sa joace joi noapte in semifinalele de la US Open,contra italiencei Flavia Pennetta, insa meciul a fost reprogramat din cauza ploii pentru vineri seara, dupa ora 19:30.

US Open: Flavia Pennetta vs Simona Halep 6-1, 6-3/ Halep, eliminata in semifinale - Ziua nefasta

Simona Halep nu a putut repeta evolutiile incantatoare din meciurile cu Lisicki si Azarenka a avut doar 10 lovituri castigatoare si a facut 23 de erori nefortate), jucatoarea noastra pierzand fara drept de apel in fata Flaviei Pennetta numarul 26 WTA). Flavia a returnat aproape tot a avut un plan tactic bine pus la punct), a fortat-o pe Simona sa greseasca, iar Halep a parut coplesita de importanta partidei meciul a durat doar 59 de minute!). Visul american se opreste pentru Simona in semifinalele de la US Open cu parerea de rau ca a fost la o zi distanta de marea finala de pe Arthur Ashe.

Simona Halep-Flavia Pennetta LIVE. Sansa uriasa pentru Simona

Organizatorii US Open au anuntat, joi seara, ca semifinalele la simplu feminin au fost reprogramate pentru vineri, iar conform programului publicat dupa anunt, Simona Halep o va intalni pe Flavia Pennetta in.

Flavia Pennetta: Simona Halep m-a provocat bine, nu a fost usor

Italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA, care a invins-o vineri pe Simona Halep in semifinalele turneului de la US Open, a declarat ca meciul cu tenismena romanca a fost greu, scrie Mediafax. Sunt foarte fericita,.

Simona Halep la US Open: americanii au explicat de ce romanca a fost batuta atat de clar de Flavia Pennetta

Simona Halep a surprins neplacut, la New York, acolo unde a dat cu piciorul la sansa calificarii in ultimul act cu o nonsalanta care i-a uimit si pe comentatorii duelului cu Flavia Pennetta Italia, 26 WTA).

Simona Halep la US Open: meciul cu Pennetta a fost reprogramat. Se joaca la o ora perfecta pentru fanii din Romania

Simona Halep se va lupta cu Flavia Pennetta Italia, 26 WTA) pentru un loc in ultimul act la US Open, iar partida se va disputa in prime-time.

Simona Halep: Am incredere ca pot sa castig semifinala cu Pennetta

Simona Halep a declarat, miercuri seara, ca se simte bine dupa victoria din sferturile de finala la US Open si este increzatoare ca poate sa castige semifinala cu Flavia Pennetta, care va avea loc joi noapte, desi mai resimte inca unele dureri la picior.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3148 seconds )