Libnet.ro
UNICEF

08:46

Simona Halep a prezentat echipamentul pe care il va purta la Australian Open! Cat costa noua tinuta a sportivei

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a prezentat echipamentul pe care il va purta la Australian Open! Cat costa noua tinuta a sportivei

Au mai ramas putine ore pana la debutul primului Grand Slam al anului, iar pregatirile sunt pe ultima suta de metri. continuă pe Adevărul

Cat de grava este durerea de la spate - Simona Halep a lamurit problema avuta la meciul cu Alexandrova

A pierdut categoric meciul cu Ekaterina Alexandrova Gippsland Trophy, sferturi), dar mai mult decat infrangerea in sine a contat faptul ca a acuzat unele probleme medicale la spate). Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre starea ei de sanatate, cu doar cateva zeci de ore inainte de startul Australian Open, primul Grand Slam al anului.

VIDEO HotSport 1: Ianis Hagi, Simona Halep, Dinamo vs FCSB, care este cel mai sportiv oras al lumii

Rezumatul saptamanii din sport: Ianis Hagi a asigurat victoria pentru Glasgow Rangers; aventura Simonei Halep la turneul Gippsland Trophy, pregatitor pentru Australian Open; cum s-a terminat derby-ul Dinamo vs FCSB; care este cel mai sportiv oras al lumii.

Simona Halep, calificare en-fafare in turul II de la Australian Open. Romanca a cedat doar trei ghemuri in partida cu australianca Lizette Cabrera

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, s-a calificat la pas in turul al II-lea de la Australian Open 2021, dupa o victorie facila cu australianca Lizette Cabrera 140 WTA), scor 6-2 6-1 dupa o ora de.

FOTO Simona Halep le-a aratat fanilor echipamentul Nike pe care-l va purta la Australian Open

Nu mai este mult timp si Simona Halep va debuta la Australian Open meciul cu Lizette Cabrera de luni va fi LiveText pe HotNews. ro). Ultima campioana de la Wimbledon le-a aratat fanilor echipamentul pus la dispozitie de Nike pentru Grand Slam-ul de la Melbourne.

Australian Open: Campioana din 2016, eliminata - Era pe partea de tablou a Simonei Halep

Angelique Kerber este primul nume important care paraseste Australian Open inca din runda inaugurala. Nemtoaica a fost depasita, scor 6-0, 6-4, de Bernarda Pera, ocupanta locului 63 in ierarhia mondiala.

Halep, doar a 4-a favorita la Australian Open: E surclasata inclusiv de o jucatoare fara vreun titlu major

Constanteanca de 29 de ani are in CV o finala si o semifinala, la Melbourne, insa, surprinzator, nu se afla pe podiumul favoritelor, in viziunea bookmakerilor.

Victorie intr-o ora pentru Simona Halep. Start lansat pentru titlu la Australian Open

Debut in forta pentru Simona Halep la Australian Open.

S-a anuntat ora primului meci sustinut de Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, finalista la Australian Open in 2018, debuteaza luni in primul Grand Slam al sezonului.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, calificare la pas in turul doi: Si-a facut incalzirea cu Lizette Cabrera

Simona Halep a avut parte de un debut solid de Australian Open, numarul doi WTA avand nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera 140 WTA). Semifinalista la editia trecuta, Simona a cedat doar trei game-uri 6-2, 6-1), iar acum priveste cu incredere spre urmatoarea adversara: Ajla Tomljanovic 72 WTA).

Serena Williams si-a anuntat abandonul la Yarra Valley Classic, ultima competitie inainte de Australian Open. Ce efect ar putea avea vestea pentru Simona Halep

Vesti bune pentru Simona Halep. Sportiva noastra ar putea scapa de una dintre cele mai puternice adversare de pe traseul de la Australian Open. Serena Williams 39 de ani, 11 WTA)s-a retras de la Yarra Valley Cl.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )