Libnet.ro
UNICEF

10:01

Simona Halep, regina pe hard in 2015

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, regina pe hard in 2015

Calificata in turul 3 la Wuhan Open, turneu de 2. 5 milioane de dolari in China, Simona Halep a urcat in topul jucatoarelor cu cele mai multe victorii pe hard. continuă pe Online Sport

Simona Halep ajunge fara probleme in turul 3 la Wuhan. A scapat de o rivala de top

Principala favorita la Wuhan Open, turneu din categoria WTA Premier 5 dotat cu premii totale in valoare de 2. 5 milioane de dolari, Simona Halep s-a calificat fara nici cea mai mica emotie in turul al 3-lea.

Simona Halep la Wuhan: constanteanca a aflat cu cine va juca in primul meci. Misiune facila pentru Simona

Simona Halep va debuta direct in turul II in turneul dotat cu premii totale de peste 2,4 milioane de dolari. Iar primul pas ar trebui sa fie o formalitate pentru locul 2 WTA.

Simona Halep a aflat ora primul sau meci de la Wuhan - China. Partida va fi televizata si in Romania

Afost stabilit programul zilei de marti de la Wuhan Open, turneu in cadrul caruia Simona Halep va juca direct in turul al doilea.

WTA Wuhan: Simona Halep o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova in turul doi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 33 mondial, in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Wuhan, China.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-2, 6-1/ La pas in turul trei

Simona Halep cap de serie numarul unu) a debutat perfect in turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania trecand fara nicio emotie de Anastasia Pavlyuchenkova, locul 32 WTA, scor 6-2, 6-1 partida a durat o ora si patru minute). In urma acestui succes, Simona conduce cu 6-0 in intalnirile directe. In turul trei, Halep o va intalni pe Johanna Konta, din Marea Britanie.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 de la Wuhan Open

In ziua cand isi aniverseaza 24 de ani, Simona Halep a aflat cu cine va juca in partida inaugurala de la Wuhan Open, turneu Premier 5 care a debutat duminica in China.

Simona Halep, victorie lejera in China in fata rusoaicei Anastasia Pavliucenkova

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, a trecut marti, in turul doi al turneului de la Wuhan China), de rusoica Anastasia Pavliucenkova in doua seturi, 6-2, 6-1.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep a debutat, marti, in turneul de la Wuhan cu o victorie convingatoare si extrem de rapida in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova.

LIVETEXT Simona Halep la Wuhan: romanca debuteaza contra unei adversare care a facut victime mari

Simona Halep intra direct in turul II, la Wuhan, acolo unde o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, 32 WTA). Forma recenta a sportivei din Rusia arata ca aceasta e capabila de a produce surprize mari.

LIVE TEXT Simona Halep - A. Pavliucenkova: romanca, invincibila in meciurile directe. Wuhan Premier 5

Simona Halep, 2 WTA o intalneste, marti, pe Anastasia Pavliucenkova Rusia), 32 WTA, in turul al doilea al turneului de la Wuhan, de categorie Premier 5.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )