Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep la Roma, in semifinale: statistici si declaratii despre meciul cu Suarez Navarro, transmislivetext de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Roma, in semifinale: statistici si declaratii despre meciul cu Suarez Navarro, transmislivetext de la ora 13.00

Simona Halep la Roma. Halep va juca azi, de la ora 13. 00, in semifinalele turneului de la Roma, contra jucatoarei din Spania, Carla Suarez Navarro. continuă pe Adevărul

Simona Halep joaca acum la Roma, in semifinale, cu Suarez Navarro. 1-1 la seturi si se intra in decisiv. Meciul e transmislivetext aici

Simona Halep la Roma. Halep joaca acum, in semifinalele turneului de la Roma, contra jucatoarei din Spania, Carla Suarez Navarro.

Turneul de la Roma: ce spune Alexandra Dulgheru despre meciul cu Simona Halep din sferturile de finala

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, a declarat, joi, la postul Dolce Sport, ca intalnirea cu Simona Halep, din sferturile de finala ale turneului de la Roma, va fi cu siguranta un meci frumos, in care ea nu are ce pierde.

LIVE Simona Halep in semifinale la Roma

Simona Halep joaca acumin semifinalele turneului de tenis de la Roma, cu Carla Suarez Navarro Spania). Amanunte in timp real, in pagina de mai jos. Partida a inceput la ora 13:09.

LIVE Simona Halep in semifinale la Roma (13:00)

Simona Halep joaca astazi, de la ora 13:00, in semifinalele turneului de tenis de la Roma, cu Carla Suarez Navarro Spania). Amanunte in timp real, in pagina de mai jos.

Roma 2015. Simona Halep, in semifinale, dupa 6-1, 6-0 cu Alexandra Dulgheru

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a trecut de Alexandra Dulgheru, 72 WTA, scor 6-1, 6-0.

Simona Halep la Roma: dupa victoria cu Venus, a venit infrangerea la dublu

La putin timp dupa ce a castigat meciul cu Venus Williams, din optimile de finala ale turneului de la Roma, Simona Halep a pierdut la dublu.

Simona Halep la Roma: romanca e in sferturi, dar sufera din cauza criticilor primite din tara. Ce a deranjat-o

Simona Halep se pregateste pentru un duel suta la suta romanesc cu Alexandra Dulgheru, insa, pana la meciul de vineri, si-a adus aminte de un episod neplacut.

Simona Halep la Roma: Romanca a explicat de ce se simte ca in armata si a spus ce crede despre Serena Williams

Simona Halep va juca azi la Roma, in jurul orei 14. 00, in direct la Dolcesport, contra americancei Venus Williams, iar o victorie ar duce-o in sferturile de finala.

Simona Halep la Roma: va juca in optimi cu Venus Williams. Fostul lider mondial are 3-0 la meciuri directe cu Simona

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams, cap de serie 14 si locul 16 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, si o va intalni pe Simona Halep.

Simona Halep la Roma: s-au stabilit orele de incepere ale meciurilor de joi. Halep joaca doua meciuri intr-o zi

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )