Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep si Serena Williams joaca sambata dimineata, de la ora 5:00

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si Serena Williams joaca sambata dimineata, de la ora 5:00

Vineri noapte s-a stabilit ora semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams, de la Indian Wells. continuă pe Online Sport

Live Text Indian Wells 2015. Simona Halep - Serena Williams: vineri, semifinala de cinci stele

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, pe liderul mondial, Serena Williams. Cele doua se vor duela pentru a sasea oara.

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova (nu se va disputa inainte de ora 23:00)

Simona Halep favorita trei) o va intalni in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Partida va fi a treia pe terenul trei, dupa doua meciuri de pe tabloul masculin. Halep vs Pliskova nu va incepe inainte de ora 23:00.

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova (nu se va disputa inainte de ora 00:30)

Simona Halep favorita trei) o va intalni in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Partida va fi a treia pe terenul trei, dupa doua meciuri de pe tabloul masculin. Halep vs Pliskova nu va incepe inainte de ora 00:30.

LIVE ScoreT Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4; 6-4 Simona va juca in sferturi cu Suarez Navarro

Ora 00:30 Simona Halep favorita trei) o intalneste de la aceasta ora in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie numarul 14. Daca va trece de Karolina, Simona o va intalni in sferturile competitiei pe Carla Suarez Navarro Spania, locul 13 WTA si cap de serie numarul 12).

Indian Wells: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4; 6-4 Simona castiga fara probleme si va juca in sferturi cu Suarez Navarro

Simona Halep favorita trei) a invins-o fara prea mari probleme in optimile de la Indian Wells pe Karolina Pliskova, din Cehia. Simona a avut un start usor ezitant, dar si-a crescut nivelul jocului la jumatatea setului I si nu a dat nicio clipa impresia ca ar putea pierde. Pliskova a alternat momentele bune de joc cu multe greseli nefortate. Halep o va intalni in sferturile competitiei pe Carla Suarez Navarro Spania, locul 13 WTA).

Williams: Sunt pregatita pentru o mare jucatoare. Cuvinte mari pentru Simona Halep

Serena Williams, lider mondial si cap de serie numarul 1, a spus inaintea semifinalei de la Indian Wells 2015, acolo unde o va intalni pe a treia favorita, Simona Halep, ca se asteapta ca romanca sa dea totul si sa fie o mar .

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, luni dimineata, in optimi la Indian Wells, turneu dotat cu premii in valoare totala de 6,1 milioane de dolari. Romanca a invins-o pe americana Varvara Lepchenko, locul 31 in clasamentul.

Serena Williams merge in semifinale cu o cifra care o sperie pe Simona Halep, dar arata si semne de slabiciune

Serena Williams s-a calificat joi dimineata in semifinalele de la Indian Wells si o va intalni in urmatoarea faza pe Simona Halep.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa 5-7, 6-1, 6-1 cu Navarro. Urmeaza Serena Williams

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste miercuri, de la ora 22. 00 ora Romaniei), in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, pe Carla Suarez Navarro, a 12-a favorita. Partida are loc la nici 24 de ore distanta de meciul cu Pliskova.

Simona Halep la Indian Wells: meci cu Serena Williams in semifinale. Ce spune numarul 1 mondial: Acum stiu la ce sa ma astept de la Simona

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni in semifinalele turneului de la Indian Wells. Va fi a 6-a intalnire dintre cele doua, iar americanca o conduce pe Simona cu 4-1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )