Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un singur lucru mai putem face pentru Ionut, copilul mancat de caine.

România Liberă România Liberă,
Un singur lucru mai putem face pentru Ionut, copilul mancat de caine.

Daca nici de data aceasta nu reusim sa-i obligam pe politicieni sa rezolve problema, atunci chiar suntem penibili. Desi suna cinic, moartea copilului Ionut Anghel este cel mai bun moment din lume pentru a scapa, o data pentru totdeauna, de cainii maidanezi. Primarul General, Guvernul sau Parlamentul nu mai pot da inapoi. Nu avem de-a face cu o ciordeala obisnuita din asfaltul care trebuie turnat pe strazi, cu niste contracte supraevaluate pentru intretinerea spatiilor verzi sau cine mai stie . continuă pe România Liberă

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

Mesajul sfasietor al mamei lui Ionut, copilul mancat de caini: Cum garanteaza Constitutia dreptul la viata, cand haitele de bestii ucid fiinte lipsite de aparare!?

Andreea Felicia Anghel, mama lui Ionut, copilul de patru ani ucis de caini, luni, in Parcul Tei din Capitala, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj impresionant despre dreptul la viata garantat de Constitutie.

Marsul tacerii in memoria lui Ionut, copilul sfasiat de caini, diseara in Piata Romana

Reprezentantii celei mai mari comunitati de parinti, desprecopii. com, organizeaza, vineri seara, de la ora 19. 00, un mars al tacerii in Piata Romana, la coloane. Asta in ciuda faptului, Primaria Capitalei nu a avizat protestul programat initial.

Mesajul cutremurator al mamei lui Ionut, copilul ucis de caine: Cum garanteaza statul integritatea fizica si psihica a cetatenilor?

Familia baietelului de 4 ani ucis de maidanezi in zona Parcului Tei isi conduce copilul pe ultimul drum. Mama lui Ionut nu a avut puterea de a da declaratii despre drama pe care o traieste, insa a postat un.

Ionut, copilul sfasiat de caini in Parcul Tei, este dus astazi la groapa. Zeci de oameni au venit la capela

Ionut Anghel, micutul de doar patru ani sfasiat de o haita de caini in apropierea Parcului Tei din Capitala, la inceputul acestei saptamani, este dus astazi pe ultimul drum. La capela de pe CAlea Grivitei, unde a fost depus trupul neinsufletit al baietelului, s-au adunat, la ora 12. 00, cateva zeci de oameni, rude, prieteni, cunoscuti, sau pur si simplu oameni care vor sa fie alaturi de familia anghel.

Ionut, copilul sfasiat de caini, este dus astazi la groapa. Tatal copilului: Sa nu fie caini unde ajung copii. Poate sa se repete ce mi s-a intamplat mie si e pacat!

Ionut Anghel, micutul de doar 4 ani sfasiat de o haita de caini in apropierea Parcului Tei din Capitala, la inceputul acestei saptamani, este condus astazi pe ultimul drum. La capela de pe Calea Grivitei, unde a fost depus trupul neinsufletit al baietelului, s-au adunat, la ora 12. 00, cateva zeci de oameni, rude, prieteni, cunoscuti sau pur si simplu oameni care vor sa fie alaturi de familia Anghel.

Ucis de caini, langa un parc, intr-o capitala europeana. Povestea lui Ionut, copilul sfasiat de cainele unui ONG

Ionut a fost sfasiat de cainele unui ONG si a murit in chinuri de neimaginat. Maidanezul a fost adoptat de fundatie si apoi lasat liber sa ucida. in coltii lui a sfarsit, in chinuri groaznice, baietelul.

Dumitrascu: Actiuni la BVB si GDR-uri la Londra, cea mai buna structura pentru oferta Romgaz

Sa fie foarte clar: cu BVB, nu putem avea decat o consultare, a spus Gabriel Dumitrascu Protestele comunitatii pietei de capital, inclusiv ale Bursei de Valori Bucuresti, la propunerea de structurare a ofertei Romgaz in actiuni listate la BVB si GDR-uri global depository receipts) la Londra, nu l-au induplecat deloc pe Gabriel Dumitrascu, directorul Directiei Privatizare si Administrare din cadrul Departamentului pentru Energie. Potrivit unor surse, Ludwik Sobolewski, noul CEO al BVB, a sustinut, la o intalnire cu reprezentantii statului si cei ai sindicatului de intermediere, listarea celui mai mare producator de gaze doar la Bucuresti.

Andrei Chiliman: Pe langa referendum, propun colegilor eutanasierea imediata a cainilor agresivi. / Cristian Popescu Piedone: Este inadmisibil ca alocatia pentru cainii din adaposturi sa fie mai mare decat pentru copiii institutionalizati

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat joi ca, pe langa referendum, va propune colegilor sa solicite Guvernului modificarea OUG 155/2001, iar cainii agresivi sa fie pe lista animalelor care trebuie eutanasiate imediat. De asemenea, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi, dupa intalnirea cu Sorin Oprescu si primarii de sector, ca este inadmisibil ca alocatia pentru cainii din adaposturi sa fie mai mare decat pentru copiii institutionalizati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )