Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sinteza zilei: Motivele pentru care retrocedarea terenului din Parcul IOR a fost profund ilegala

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Motivele pentru care retrocedarea terenului din Parcul IOR a fost profund ilegala

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, motivele pentru care retrocedarea facuta de Traian Basescu in ultima zi de primar general al Capitalei, cu privire la terenul din Parcul IOR, este profund. continuă pe Antena3

Motivele pentru care untul este mai bun decat crezi

Ai incercat vreodata sa convingi pe cineva de faptul ca untul este o componenta importanta a unei diete sanatoase? Este posibil ca partenerul de discutie sa fie sceptic in legatura cu cele spuse de tine intrucat peste.

Sinteza zilei: Vladimir Putin transmite mesaje de sustinere pentru Bashar al-Assad intr-un interviu acordat 60 Minutes

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, un fragment din interviul acordat de Vladimir Putin emisiunii 60 Minutes, de la CBS, in care vorbeste deschis despre sustinerea Guvernului sirian. Rusia.

Sinteza zilei: Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, intalnire secreta intr-o noapte cruciala pentru ei

Traian Basescu s-a intalnit la ceas de noapte cu Elena Udrea si Dorin Cocos, la cateva ore dupa dezvaluirile facute la Sinteza zilei de Romalo Eduard Ioan Dan, batranul improprietarit cu parcul IOR de.

Sinteza zilei: Marian Vanghelie, dezvaluiri din arhivele fostului Doi si un sfert

Mihai Gadea a redifuzat, la Sinteza zilei, un fragment video audio in care Marian Vanghelie vorbea despre arhivele Doi si un sfert, unde e vorba de fetita EBA, care se incinge din cand in cand, dar si d.

Sinteza zilei: Imagini de la semnarea acordului necesar pentru includerea Romaniei in programul Visa Waiver

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, imagini de la intalnirea vicepremierului Gabriel Oprea si a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, cu procurorul general al SUA, Loretta Lynch. Cu.

Sinteza zilei: Averile fabuloase ale parlamentarilor care si-au propus si votat pensiile speciale

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, averile fabuloase ale parlamentarilor care si-au propus si si-au votat apoi pensiile nesimtite. Printre ei se numara Manuela Mitrea, deputatul UNPR Sergiu.

Sinteza zilei: Politicianul roman cu cea mai nesimtita avere. E angajat la stat, dar invarte zeci de milioane de euro

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, averile fabuloase ale parlamentarilor care si-au propus si si-au votat pensiile nesimtite. Unul dintre ei este Alexandru Kiss, UDMR-ist de vaza si.

Teoria unei Apocalipse pentru care nu avem timp sa ne pregatim: sfarsitul e acum

Aparent, ne paste o noua Apocalipsa. Desi planeta noastra a supravietuit Lunii sangerii, care a avut loc in septembrie, se pare ca va fi distrusa chiar astazi, 7 octombrie, potrivit unei organizatii crestine. Gruparea online eBible, cu sediul in statul Philadelphia, Statele Unite, isi bazeaza avertismentul pe faptul ca lumea ar fi trebuit sa fie [] Teoria unei Apocalipse pentru care nu avem timp sa ne pregatim: sfarsitul e acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sinteza Zilei: Astra Asigurari, devalizata inca de la privatizare

Astra Asigurari a fost distrusa de catre Dan Adamescu inca de cand s-a privatizat, prin ilegalitatile pe care le-a comis. O arata negru pe alb o nota primita de Traian Basescu, chiar la inceputul primului sau.

Sinteza zilei: Imagini de la intalnirea secreta Oana Niculescu Mizil - Traian Basescu

Oana Niculescu Mizil a fost fotografiata in timp ce ii facea o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu. Imaginile au fost prezentate de Mihai Gadea, luni seara, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )