Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza Zilei. Parintii Simonei Halep, despre campioana

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Parintii Simonei Halep, despre campioana

Parintii Simonei Halep au fost alaturi de ea pe toata durata turneului de la Roland Garros si spun ca a iesit castigatoare din teren dupa finala cu Maria Sharapova. Tatal sportivei, Stere Halep, a declarat. continuă pe Antena3

Ce spune PRIMUL antrenor al Simonei Halep despre sportiva: Se vedea ca va ajunge o mare CAMPIOANA

Simona Halep este un supertalent, iar tenisul i se potriveste ca o manusa. O spune unul dintre primii ei antrenori de la Constanta, cel care i-a indrumat primii pasi in tenisul de performanta. Acesta isi.

Ce spune Tiriac despre performanta Simonei Halep la Roland Garros

Fostul mare jucator de tenis Ion Tiriac a comentat calificarea Simonei Halep in finala Roland Garros, precizand ca performanta sportivei a fost o victorie logica.

Explozie de bucurie dupa victoria Simonei Halep: E senzationala, are mari sanse sa ii faca fata Sharapovei. Aduce cinste Romaniei

A fost explozie de bucurie pe Facebook dupa victoria Simonei Halep. Sute de oameni s-au fotografiat cu bannere pe care sta scris mesajul O sustin pe Simona Halep. Impresionati de performanta Simonei Halep,.

in timpul finalei de la Roland Garros, la Constanta, in orasul Simonei Halep, se juca si se traia tenis

La Constanta, in orasul Simonei Halep, finala de la Roland Garros a fost urmarita cu sufletul la gura. insa cativa pasionati ai tenisului au fost absenti motivat din fata televizorului.

Fostul antrenor al Simonei Halep: Simona se misca mai bine ca Sharapova, are un joc mai variat ca al ei

Simona se misca mai bine ca Sharapova si are un joc mai variat ca al ei, a declarat fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu, in editia de vineri a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3. Adrian Marcu a.

Victoria Simonei Halep, laudata in Parlamentul de la Chisinau: Hai Simona, hai Romania!

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor in aceste zile, iar succesul ei de la Roland Garros a fost laudat in toata lumea. Reusita istorica a romancei a fost subiect de discutie si in Plenul.

Presa internationala la picioarele Simonei Halep. Este o FORTA de care fiecare adversar trebuie sa se teama

Presa internationala este la picioarele Simonei Halep, Sportiva din Romania este descrisa drept coplesitoare. Comentatorii straini remarca, la unison, ca prezenta intr-o finala de Grand Slam confirma.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea isi face imagine pe Facebook cu victoriile Simonei Halep

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a postat o fotografie cu marea campioana pe pagina sa de Facebook in care o felicita pentru rezultatele sale.

TOATE ziarele mari vorbesc despre performanta Simonei Halep. Romanca i-a FASCINAT pe comentatorii sportivi

Simona Halep este vedeta presei sportive internationale dupa calificarea in semifinale la Roland Garros. Comentatorii sunt fascinati de jocul tot mai bun al romancei si de ascensiunea sa rapida, dar deplin.

Reusita Simonei Halep ii face pe britanici sa uite de campania antiromani. Daily Mail: Sarapova a castigat turneul, dar romanca Halep a castigat inimile

Tabloidul britanic Daily Mail, cea mai puternica voce impotriva romanilor in campania antiimigranti din Marea Britanie, o lauda pe Simona Halep dupa finala Roland Garros de sambata, ba chiar critica tacticile dubioase ale Mariei Sarapova si decizia arbitrului francez de a nu o penaliza pe rusoaica pentru ca a tras de timp in repetate randuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )