Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soferul care a lovit un politist la Mamaia a fost arestat

Antena3 Antena3,
Soferul care a lovit un politist la Mamaia a fost arestat

Procurorii constanteni au emis, sambata seara, ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele soferului care a lovit cu masina, in statiunea Mamaia, un politist care incerca sa-l legitimeze. Barbatul. continuă pe Antena3

Constanta: Soferul care a lovit cu masina un politist, dimineata, in statiunea Mamaia, a fost retinut pentru 24 de ore

Procurorii constanteni au emis, sambata seara, ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele soferului care a lovit cu masina, in statiunea Mamaia, un politist care incerca sa-l legitimeze, au precizat pentru Agerpres surse judiciare.

Soferul care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila a fost retinut: Cetateanul turc este acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa

Soferul care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, in urma caruia trei persoane au murit si alte 27 au fost ranite, a fost retinut, informeaza Mediafax. Cetateanul.

Un barbat a fost arestat preventiv in Brasov pentru furtul unui telefon

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Aurel Gavril Cocoras pentru savarsirea de infractiuni de talharie, potrivit unui comunicat remis azi redactiei care precizeaza ca inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ofiterul BCCO Emanuel Saghel a fost arestat preventiv dupa ce magistratii Curtii de Apel Poiesti au admis contestatia procurorilor

Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au admis contestatia procurorilor DNA impotriva deciziei de cercetare a ofiterului de politie judiciara Emanuel Saghel sub control judiciar. Saghel a fost arestat preventiv.

Un politist a fost lovit de o masina pe o plaja din Mamaia. Soferul a fost retinut si s-a ales cu dosar penal pentru ultraj (VIDEO)

Update: Barbatul care a lovit un politist cu masina pe plaja din Mamaia a fost retinut de politisti. Politistii i-au facut dosar penal pentru ultraj. Un politist a fost lovit, sambata, de o masina pe.

Un politist a fost lovit de o masina pe o plaja din Mamaia. Soferul a fost prins in Constanta si dus la sectia de politie (VIDEO)

Un politist a fost lovit, sambata, de o masina pe plaja din Mamaia, informeaza B1 TV. Politistul, impreuna cu un jandarm, au fost sesizati de un cetatean ca un sofer a intrat cu masina pe plaja. Ajunsi la.

Soferul care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila, soldat cu moartea a trei persoane, va fi cercetat in libertate

Soferul turc, responsabil de moartea a trei persoane dupa ce autocarul pe care il conducea s-a rasturnat in judetul Braila, va fi cercetat in libertate. Instanta a respins propunerea procurorilor de arestare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )